libero Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 tak čo Marek budeš dnes pozerať,či prevalcuje ťa Modré z neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 sevas, som na sluzobke, ale aj tak vecer som pozeral na izbe real - juve dalo sa. Zato Plzen si vezie domov pet kuskov z nemecka a ibrahimovic v anderlechte exceloval. Zajtra popozeram goly, drz zatial palce mladym slovakom nech postupia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 a postúpili vďaka Uzbekistanu,ktorý porazil Chorvátov Plzeň som úprimne ľutoval ..,Bayern to je iný level pre všetkých asi Ibrahimovič jednoducho nááádhera a nakoniec Real ...CR7 má asi rozbitú lebku z toho faulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) hej, pekne si to zhodnotil, nie je k tomu čo dodať pozri si toto: http://sportky.topky.sk/c/115240/video-cesky-futbalista-trapp-potvrdil-ze-je-trapny-toto-predvadzal-pred-brankarom funny Editováno: 29. Říjen 2013, autor: Marekbaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš ....nechce sa mi trpieť samomluvou ...Pawouk tiež na to kašle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 njn, jsem psal, že se občas podívám na něco zajímavého, ovšem poslední dobou času nějak moc nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš ....nechce sa mi trpieť samomluvou ...Pawouk tiež na to kašle si kukol to video čo som ti poslal, sranda nie? , polepším sa, sľubujem. Ináč, večer ide Neapol, takže drž palce nech im to sype, majú dobrý káder tohto roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 ešte by musel mať spoluhráča typu trebárs Pirla,aby trafil bránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 njn,jsem psal,že se občas podívám na něco zajímavého,ovšem poslední dobou času nějak moc nemám. futbal je kus nášho života,respektíve môjho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) zatim Fiorentina:Neapol 1:2 po polcase, dobry futbal, Hamsik nehra, Benitez ho asi setri Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Marekbaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 ešte by musel mať spoluhráča typu trebárs Pirla,aby trafil bránu to teda hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) futbal je kus nášho života,respektíve môjho neviem si predstaviť bez futbalu, aspoň teda rekreačne 1x do týždňa, sledovanie nevynímajúc Edit: idem spať, ráno do roboty Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Marekbaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 mňa momentálne manželka udupala s Modrým z neba ....zasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 A to je proboha co? Už ten název vypadá nebezpečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 mňa momentálne manželka udupala s Modrým z neba ....zasa a moja ma pre zmenu už vyháňa od počítača , joj s tými ženami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 ty to nepoznáš? ..prepni na Markízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 A to je proboha co? Už ten název vypadá nebezpečně. neboj, sa o nič si neprišiel, že to u Vás nie je, teda mám taký pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 to nie je,ale podľa reakcií na nete to sľeduje asi rovnaký počet ľudí resp.žien ako v SK,tak aj CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Tak jsem si to vygooglil... Markízu totiž nechytám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 no nič..kúp nejaký tanier ,aby si chytil tú Markízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Ještě to tak. Úplně stačí těch asi 30 programů, co chytám na DVB-T. Stejně se v poslední době skoro na nic nedívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 tak skús aspoň ten futbal (teda okrem áut) ,aby si tady pomohol rozkecať toto vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 Pochybuji, už ani auta v tv nesleduji, dříve jsem byl fanoušek F1, v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 no nič..kúp nejaký tanier ,aby si chytil tú Markízu no, to tak kvôli tomuto sa to určite oplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Pochybuji,už ani auta v tv nesleduji,dříve jsem byl fanoušek F1,v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. veľmi nie je načo pozerať, súhlas s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.