Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak čo Marek budeš dnes pozerať,či prevalcuje ťa Modré z neba  andílek   :kol-138:

sevas, som na sluzobke, ale aj tak vecer som pozeral na izbe real - juve dalo sa. Zato Plzen si vezie domov pet kuskov z nemecka a ibrahimovic v anderlechte exceloval. Zajtra popozeram goly, drz zatial palce mladym slovakom  :kol-47: nech postupia

a postúpili vďaka Uzbekistanu,ktorý porazil Chorvátov  :gunners3:

Plzeň som úprimne ľutoval  :kol-26:  ..,Bayern to je iný level pre všetkých asi

Ibrahimovič  :kol-47:  jednoducho nááádhera

a nakoniec Real  :kol-25:  ...CR7 má asi rozbitú lebku z toho faulu  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:

inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš  kol1  ....nechce sa mi trpieť samomluvou :D ...Pawouk tiež na to kašle  :kol-26:

njn, jsem psal, že se občas podívám na něco zajímavého, ovšem poslední dobou času nějak moc nemám. :kol-32:

inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš  kol1  ....nechce sa mi trpieť samomluvou :D ...Pawouk tiež na to kašle  :kol-26:

si kukol to video čo som ti poslal, sranda nie?  :kol-47: , polepším sa, sľubujem. Ináč, večer ide Neapol, takže drž palce nech im to sype, majú dobrý káder tohto roku.

ešte by musel mať spoluhráča typu trebárs Pirla,aby trafil bránu :D

njn,jsem psal,že se občas podívám na něco zajímavého,ovšem poslední dobou času nějak moc nemám. :kol-32:

futbal je kus nášho života,respektíve môjho :D

zatim Fiorentina:Neapol 1:2 po polcase, dobry futbal, Hamsik nehra, Benitez ho asi setri

Upraveno od Marekbaty

ešte by musel mať spoluhráča typu trebárs Pirla,aby trafil bránu :D

to teda hej

futbal je kus nášho života,respektíve môjho :D

neviem si predstaviť bez futbalu, aspoň teda rekreačne 1x do týždňa, sledovanie nevynímajúc :kol-47:

Edit: idem spať, ráno do roboty  :kol-26:

Upraveno od Marekbaty

mňa momentálne manželka udupala s Modrým z neba ....zasa  :kol-44:

mňa momentálne manželka udupala s Modrým z neba ....zasa  :kol-44:

a moja ma pre zmenu už vyháňa od počítača  :kol-32: , joj s tými ženami

ty to nepoznáš?  :kol-25:  ..prepni na Markízu ;)

A to je proboha co? Už ten název vypadá nebezpečně. :kol-48:

neboj, sa o nič si neprišiel, že to u Vás nie je, teda mám taký pocit

to nie je,ale podľa reakcií na nete to sľeduje asi rovnaký počet ľudí resp.žien ako v SK,tak aj CZ  :kol-28:

no nič..kúp nejaký tanier :D ,aby si chytil tú Markízu 

Ještě to tak. :w00t1:  Úplně stačí těch asi 30 programů, co chytám na DVB-T. Stejně se v poslední době skoro na nic nedívám.  :kol-64:

tak skús aspoň ten futbal (teda okrem áut) :D ,aby si tady pomohol rozkecať toto vlákno  :kol-97:

Pochybuji, už ani auta v tv nesleduji, dříve jsem byl fanoušek F1, v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. kol119

no nič..kúp nejaký tanier :D ,aby si chytil tú Markízu 

no, to tak kvôli tomuto sa to určite oplatí

Pochybuji,už ani auta v tv nesleduji,dříve jsem byl fanoušek F1,v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. kol119

veľmi nie je načo pozerať, súhlas s tebou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.