Červenec 7, 201411 r no přiznám se, když je peloton dojel, byl jsem na hajzlu tak mi to uniklo, ale Peťo zazářil. Je dobrej. Kurvááááá dobrej
Červenec 7, 201411 r do prdele s takou podporou čo má Kittel v zadnici sa mu jazdí, bol by som zvedavý ako by to vyšlo keby išli obaja len za seba. Peťo by ho určite dal tak dole, že len by sa za ním zaprášilo, čím nijako nechcem znižovať kvalitu Kittela
Červenec 7, 201411 r s tým teamom plne súhlasím ,ale dnes aj samotný Peťo uznal,že momentálne (ZATIAĽ!!!!) na Kittela nemá
Červenec 7, 201411 r ale dnes aj samotný Peťo uznal,že momentálne (ZATIAĽ!!!!) na Kittela nemá veď hej, viem o tom
Červenec 8, 201411 r pánové viděli jste to ? Opět Sagan předvedl něco, co prostě nechápu. Z úplnýho konce pelotonu v závěru závodu a dojel na 4. místě. Přitom dojezd v ulicích města, kde byli namačkaný, jak sardinky, k tomu mokrá vozovka a on předjel asi tak 150 lidí. Takže opět
Červenec 8, 201411 r ja bohužiaľ nie,nevidel ...len z rozprávania a správ...ale je to fakt TOURMINÁTOR
Červenec 8, 201411 r ja bohužiaľ nie,nevidel ...len z rozprávania a správ...ale je to fakt TOURMINÁTOR já měl v tu chvíli dlouhý telefonát, tak vůbec nevím, jak se na konec pelotonu dostal. Ale naráz jel snad jako úplně poslední a i slovenští komentátoři (dívám se zásadně SVK TV) ho už odepsali. A on se v těch městských ulicích tím pelotonem prodral až dopředu a nakonec byl 4.. Ale 4. prakticky na lajně. Tam už šlo jen o desetinky. Ale ta stíhačka ho musela stát strašně moc sil. Takže klobouk dolu před tím 4. místem. Pro mě je dneska vítěz Peťo
Červenec 8, 201411 r hmm, vidím to tak, že za hodinu letím na dovču (Španielsko),taže asi tak hádam to niekde po ceste vysledujem, uvidíme
Červenec 8, 201411 r kámo za hodinu letíš vegetiť a ešte tu sedíš??...to je fakt závislosť ... ....tak si to poriadne uži ....španieli isto budú pozerať
Červenec 8, 201411 r tak to víš, já to mám z baráku do Německa asi 30 km, tak si musím udržovat dobrý vztahy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.