Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Snad to alespoň jednou urve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 no přiznám se, když je peloton dojel, byl jsem na hajzlu tak mi to uniklo, ale Peťo zazářil. Je dobrej. Kurvááááá dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 do prdele s takou podporou čo má Kittel v zadnici sa mu jazdí, bol by som zvedavý ako by to vyšlo keby išli obaja len za seba. Peťo by ho určite dal tak dole, že len by sa za ním zaprášilo, čím nijako nechcem znižovať kvalitu Kittela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 s tým teamom plne súhlasím ,ale dnes aj samotný Peťo uznal,že momentálne (ZATIAĽ!!!!) na Kittela nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 celkové body se počítají a tam to zatím vypadá jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to hej,ale nie je robot i keď to tak občas vyzerá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 on to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 ale dnes aj samotný Peťo uznal,že momentálne (ZATIAĽ!!!!) na Kittela nemá veď hej, viem o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 bude to fuška ... ...z roka na rok si ho viacej strážia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 konečně zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 pánové viděli jste to ? Opět Sagan předvedl něco, co prostě nechápu. Z úplnýho konce pelotonu v závěru závodu a dojel na 4. místě. Přitom dojezd v ulicích města, kde byli namačkaný, jak sardinky, k tomu mokrá vozovka a on předjel asi tak 150 lidí. Takže opět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 ja bohužiaľ nie,nevidel ...len z rozprávania a správ...ale je to fakt TOURMINÁTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 tak dnes znova 22:00 to začne ...BRA-GER ..ako to vidíte páni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 ja bohužiaľ nie,nevidel ...len z rozprávania a správ...ale je to fakt TOURMINÁTOR já měl v tu chvíli dlouhý telefonát, tak vůbec nevím, jak se na konec pelotonu dostal. Ale naráz jel snad jako úplně poslední a i slovenští komentátoři (dívám se zásadně SVK TV) ho už odepsali. A on se v těch městských ulicích tím pelotonem prodral až dopředu a nakonec byl 4.. Ale 4. prakticky na lajně. Tam už šlo jen o desetinky. Ale ta stíhačka ho musela stát strašně moc sil. Takže klobouk dolu před tím 4. místem. Pro mě je dneska vítěz Peťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 snáď sa neobjaví nejaké zranenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 hmm, vidím to tak, že za hodinu letím na dovču (Španielsko),taže asi tak hádam to niekde po ceste vysledujem, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 kámo za hodinu letíš vegetiť a ešte tu sedíš??...to je fakt závislosť ... ....tak si to poriadne uži ....španieli isto budú pozerať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 přeju to sousedům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 mne to je šuma-fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 tak to víš, já to mám z baráku do Německa asi 30 km, tak si musím udržovat dobrý vztahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 tak to joooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 vlastně ne, mám to dokonce jen 23 km. To víš Sudety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 kurňa,to čo si ten Grygera obliekol??...maskáčové sako?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 tak to začne brzdy, doufám že budou hrát riskova trošku, jinak u toho usnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.