Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Vidím finále Germany - Netherland. A přál bych Oranjes zlato. I když tam mají toho "letce". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 takže absencia Neymara a Tiagu Silvy bude katastrofou pre brazílsky národ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 I to je možné. Však uvidíme za pár desítek minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 behá po mne husia koža,keď počúvam ako tú hymnu brazílčania prežívajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Jo, to je pěkný, jak v půce vypnou hudbu a nechají zpívat stadion. To jsem zvědav, co tam bude hrát Fred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 kluci hlavně nebrečte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 To jsem zvědav, co tam bude hrát Fred. je treba vyrobiť 11-ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 dojčland oh my dojčland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Ja, časný gól snad donutí Brazilce hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 oni aj hrajú,padajú .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 GOOOOOL DOJČLAND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 No tak teď už je to kritická situace pro BRA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 dojčlaaaandddaaajda dajdadadada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Twl, to bude debakl... To si ani nezaslouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) dojčlandadadadadadaadada TO JE FOTBAL. Editováno: 8. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 4:0 ....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 KONEČNĚ POŘÁDNE JFOTBAL JAK HOKEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 já na to nekoukám, ale teď jsem to zapnul a nevěřím vlastním očím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 jak padají furt sami hééérečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) GOOOOOOOOOOOOL JÁ RÁD HOKEJ Editováno: 8. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Totální kolaps. Oni snad dostanou deset banánů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 5 : 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 super zápas baví mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.