Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Je to takové neslané nemastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Bezzubé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ježíši majra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Že by to došlo až na penaltičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 No jo, došlo na penalty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Oranjes, co to sakra bylo??? Fandím Němcům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Sem u 2 prodloužení usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Já jsem rád, že už to končí, to ponocování není pro mě úplně ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 jak sem usnul, tak se mě krásně v 7 stávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 To se máš, já bych to nejraději někde zalomil. Ale nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Sem u 2 prodloužení usnul ja som zaspal v druhom polčase,v 82.min som sa ako-tak prebral,ale spánok a nuda futbal bol argumentom to zabaliť a ísť chrápať...ráno pozerám na výsledok a nebanujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 SAGAN zasa v prvej päťke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) včera jsem taky zápas neviděl, nebot jsem byl na služebce v polsku a po 7 hod jízdy a super večeři v restauraci,, jsem v 21.45 vytuhnul na pokoji s puštěnou tv a když se probudil v 23 hod už jaksi nebyla chut něco sledovat jinak pro mě dilema komu fandit ve finále...spíš se mně bude líbit boj o 3.místo... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 SAGAN už to musí prísť..dnes taaak blizúúúčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Teď jsem to viděl ve zprávách, to je neskutečné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 to boli snáď milimetre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 ale co se to stalo včera, v sobotu ? Kde vůbec dojel a jak to pohnulo s jeho umístěním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Jdeme na prodloužení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Co to nepyskl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Tak gool za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Rozhodčí jsou slabina tohoto turnaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Hotovo! GERMANY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 a na co ted budeme koukat v TV? ještě že už začíná zase Liga mistrů A k MS...myslím, že bylo velkým překvapením pro všechny, že některé týmy ani nepostoupily dále a že zase jiné postoupily....určitě zklamání i pro Brazilce, kteří obsadili úplně to nejhorší místo jakého lze dosáhnout....rozhodčí kapitola sama pro sebe, ale to je vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.