Červenec 21, 201411 r to bylo prvně, kdy jsem to Saganovi tak trochu nepřál, resp. jsem chtěl, aby je peloton nedojel. Děsná smůla pro ty dva.
Červenec 22, 201411 r tak dneska opět nenápadně zabodoval Konig a posunul se na 7. místo v celkovým poředí. Když se ho před Tour ptali, jaký má ambice, řekl, že by chtěl dojet do 20. místa, což novináři údajně komentovali trochu s úšklebkem.
Červenec 24, 201411 r no, ináč spomeňme aj to, že Slovan vyhral a ide to tretieho predkola a dnes nás čaká Liberec - Košice, dúfam, že sa pozbierajú a zahrajú slušne (aj keď nepostúpia)
Červenec 24, 201411 r no a nezahrali... a TN?..typická slovač...skoro ani 4:0 náskok nestačil a Slovan?...pozeral som,ale nemám ani chuť opisovať zápas
Červenec 25, 201411 r podobne, pozeral som Košice - ale asi posledný raz , TN len tak tak, hlavne - že tie naše typické reči, že tam nejdeme len na výlet a také...
Červenec 26, 201411 r včera Sagan i Konig zase našlápnuto a obrovská smůla při hromadném pádu těsně před cílem.
Červenec 27, 201411 r včera Sagan i Konig zase našlápnuto a obrovská smůla při hromadném pádu těsně před cílem. ak sa nemýlim,tak práve SAGAN bol strojcom toho pádu
Červenec 31, 201411 r Pohárová bída! Naději drží jen Plzeň, Liberec a Mladá Boleslav dostaly lekci. Mazec...
Srpen 1, 201411 r to zasa naše mužstvá zabodovali ... ...Trnava výhra v Škótsku,Trenčín remíza s mužstvom Premier League
Srpen 8, 201411 r TT a aj BA ...no normálne sa dívím ..ďaleko od toho nemal ani TN (škoda) ...ale české mužstvá nielen pre mňa total sklamanie
Srpen 8, 201411 r takže TRNAVA dostala FC Zurich a hrajú to v Senici,takže určite pôjdem..mám to asi 20km ...a SLOVAN dostal Bate Borisov
Srpen 9, 201411 r dúfam,že to vyjde... ...lebo FK Senica to ešte nepotvrdila...príloha je z web stránky FK SE
Srpen 9, 201411 r hej, registroval som to, už aj pred pretekmi si verili na medailu, trénovali totiž s Austráliou a tých v tréningu porazili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.