Září 18, 201410 r Chelsea je lepší futbal, podľa mňa souhlas, dalo se na to koukat..zůstal jsem už u toho
Září 18, 201410 r vidím ako sa tam Robben hádže pod nohy v 16_tke tak hneď ma prešla chuť ich pozerať to je komik čo?
Září 19, 201410 r tieto videá ani radšej nepozerám ... ...a ak to dávajú v TV,tak obraciam hlavu preč
Září 19, 201410 r achjoo, pardubice prohráli v hk na stádaku, zase všude mlha a na kostce zase bylo vidět velký houby.... Upraveno Září 19, 201410 r od kokta7
Září 20, 201410 r hmm, diki. teraz som prišiel od kamoša zo stavby, kúpeľna a hajať, aspoň, že zajtra je nedeľa, konečne vydýchnem
Září 23, 201410 r nejako to tu zaspalo a pritom sa toho deje .... ....Kreuziger nevinný,Zlín v extralige stále bez bodu,Slovan v KHL má nového fínskeho trénera,Real sa topí v dlhoch,MU stále bez formy ..............................................................................................
Září 24, 201410 r ani ja som ho nikdy nemusel... http://sport.aktuality.sk/c/174867/nespokojnost-v-slovane-belasa-slachta-ide-po-halenarovi/
Září 25, 201410 r Hmm,momentálne som na školení mimo, tak to trochu zanedbavam, nestiham ani sledovat
Září 25, 201410 r čo povieš na nového trénera Slovana, uviedol sa pekne ), srandujem je tu krátko, ale osobne mám pocit, že po Cadovi potopa. dnes sme skoncili skor, net mam, takze si v klude pozriem forum
Září 25, 201410 r tréner tam asi toho veľa momentálne nezmôže..mám pocit,že v kabíne nebude všetko s kostolným poriadkom,lebo Čada by sám len tak od seba neodišiel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.