libero Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Hamšík - ke kterému kmenu čírokézů patří? mafiózo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Áno prekvapí tým, že neprehrá vysoko - len 0:1 ... Takže som sa trochu zmýlil - morálne je to 1:1 - Hamšík dal gól Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 hm, morálne áno , ale hrá sa na výsledok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Franz to má nahnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Franz to má nahnuté čo myslís??? , ušlo mi niečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Sport nesleduji, až to budou dělat zdarma nebo za 10 000Kč a ne za miliardy tak možná udělám změnu. Nejde ani tak o pěníze ale o princip, když chci něčeho dokázat tak to dělám pro sebe a ne pro jachtu a vilu. Nejvíc mám rád chytráky co u piva fandí v hospodě fotbalu, hokeji a doma děti nemají co do huby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Zdarma? Ty taky pracuješ zdarma? Divný názor, dají jim tolik peněz, kolik jim tržní ekonomika dovolí. Toť vše. Byli by hloupí toho nevyužít, stejně tak, jako každý jiný člověk v jiné sféře. čo myslís??? , ušlo mi niečo Ušlo, už dostal padáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Takže ok chápu za kopaní do balónu čtvrt melounu za zápas. A jinde nemají lidé ani na cestu do práce na autobus. Ale že jsem něco vůbec psal, klasika Češi klapky na očích. Editováno: 6. Říjen 2014, autor: WHITE-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 čo myslís??? , ušlo mi niečo no už ti to napísal Pawouk ...Franz si nestihol ani užiť Letnú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Sport nesleduji, až to budou dělat zdarma nebo za 10 000Kč a ne za miliardy tak možná udělám změnu. Nejde ani tak o pěníze ale o princip, když chci něčeho dokázat tak to dělám pro sebe a ne pro jachtu a vilu. Nejvíc mám rád chytráky co u piva fandí v hospodě fotbalu, hokeji a doma děti nemají co do huby. a čo to tu teraz ide?? ...keď nechceš nesleduj...inak súhlas s tými astronomickými sumami čo dostávajú,ale to nie je problém tých čo ich berú,ale čo im ich dávajú a sú ochotný dať ...lenže šejkov a podobných ropných magnátov je stále dosť ...ono ten strop ale niekde určite existuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Takže ok chápu za kopaní do balónu čtvrt melounu za zápas. A jinde nemají lidé ani na cestu do práce na autobus. Ale že jsem něco vůbec psal, klasika Češi klapky na očích. Hm, těžko diskutovat s někým, kdo neumí číst - já tam nikde nepíšu, zda je to správné, či dokonce morální nebo není. Prostě to určí trh. Tečka. Nevím o jakých klapkách píšeš. To by se takto mohl zamyslet Somálec nad tím, že v ČR je průměrný plat já nevím 28 000 Kč a on nemá ani na chleba. A vyjde to nastejno. Pro něj jsou ty prachy ve stejné astronomické výši, jako pro nás milionové příjmy některých sportovců. Ale to tady skutečně nevyřešíme. Mimochodem je mi to celkem fuk, kolik kdo bere, to je spíš taková čecháčkovská záliba, sledovat tento údaj. Když mu to někdo dá, je to jeho problém. Ne můj. Já se starám o svůj výdělek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Hmm, dik za přednášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 jasné, už to chápem - nepochopil som toho Franza, ale samozrejme viem o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 taká nepriehliadnuteľná osôbka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak podľa mňa nie je problém v trénerovi, ale v hráčoch - osobne som mu fandil, asi treba trochu poupratovať v kabíne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak to je jasné ...a ktovie na čom sa hráči dohodli (hypotéza) ...ak im nesedel,tak odpísať ho nie je problém ...tam im dať minimálne základné platy a od výsledkov prémie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 nemám čo k tomu dodať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 predpovede sa splnili http://www.hokejportal.net/?q=clanok/petrohrad-prerusil-slovanu-vitaznu-seriu-dal-mu-sedmicku/55145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 toto mi nejak ušlo, musím sa priznať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 a já,že už spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 hmm, skoro si sa trafil, niečo som ešte včera hľadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 toto si videl? http://sportky.topky.sk/c/130148/neprijemne-prekvapenie-slovanistov-zapichnute-krize-a-prasacie-paprce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Toto je ale lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Taky sportovní výkon, no ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.