Říjen 13, 201410 r 2 goly? to sem už dlouho neviděl a najednou češti fanušíci začnou fandit, když vyhrávají
Říjen 13, 201410 r a najednou češti fanušíci začnou fandit, když vyhrávají to je všade asi tak...česť výnimkám
Říjen 14, 201410 r Nevím co Němci, ale naši skupinu vede Island, který porazil Nizozemí 2:0! A Turci jsou poslední.
Říjen 14, 201410 r mimochodom naši mladí repre (21) už prehrávajú 2:0, navyše dohrávajú v 10_tich dohrali v 9-tich a ešte tréner+vedúci mužstva vykázaný na tribúnu ....vivat UEFA sa divím,že tomu rozhodcovi niekto dobre nepridrbal
Říjen 14, 201410 r som mal tlak asi 200 ... ...takto zarezať mladých chalanov sa podarilo 33-ročnému škótskemu rozhodcovi ....ale však jasné,veď taliani sú väčším európskym ťahákom,ako nejaké 5 mil. Slovensko
Říjen 14, 201410 r nesledoval som celé, lebo som musel ísť preč, takže len prvý polčas a potom net, ale nevyzeralo to na takú frašku zo strany uefa, fandil som im, ale rozhodca ich netak zabil
Říjen 14, 201410 r tak to si zmeškal to podstatné ...akorát čakám na šport na STV1 čo tam ešte bude ... ...najprv hlavný odpíska 11-ku,potom beží za postranným a odvolá ju ...a klincom bolo,že ukázali na rohový kop pre nás i napriek tomu,že lopta ostala pod zrazeným naším hráčom v 16-ke
Říjen 14, 201410 r takže sme sa veľa nedozvedeli,lebo tí čo by mali hovoriť nemôžu (rozhodcovia) a tí čo môžu (tréner,hráči) radšej diplomaticky odpovedajú,lebo by ich UEFA tvrdo potrestala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.