Říjen 30, 201410 r no čo, nedeje sa nejak nič, Cibulková hrá dobre, SSC zakopol v Atalante, podobne Juventus vonku navyhral, Man. City takisto nepresvedčil s Newcastle...
Říjen 30, 201410 r tam mali Slovanu ten štadión zavrieť ..je to hanba ... ...a Spartu už stáli fanúškovia 145.000€
Říjen 30, 201410 r štadión Slovana: národnú pýchu zavrieť v hlavnom meste, ešte to tak... Upraveno Říjen 30, 201410 r od Marekbaty
Listopad 5, 201410 r CR7 chcel vraj vyrovnať Raula v počte strelených gólov v LM - čo sa mu napokon nepodarilo,po prvom polčase som išiel spať, takže som nedopozeral, ale teraz pozerám, že Arsenal pustil jasnú výhru
Listopad 5, 201410 r však bolo vidieť,že až príliš chcel a občas to vyzeralo až smiešne...keď já to tak nemusím ...futbalista je na ,ale inak .....................................
Listopad 5, 201410 r toto sme my typické Slovensko .. http://sport.aktuality.sk/c/177274/sfz-uviedol-dovody-galadovho-konca-koniec-zmluvy-a-hlasovanie/ ....darilo sa ti,tak stačí ...ach jáááj Upraveno Listopad 5, 201410 r od libero
Listopad 5, 201410 r toto sme my typické Slovensko .. http://sport.aktuality.sk/c/177274/sfz-uviedol-dovody-galadovho-konca-koniec-zmluvy-a-hlasovanie/ ....darilo sa ti,tak stačí ...ach jáááj ako radsej sa nebudem vyjadrovat na tuto temu, lebo ma z nich slak trafi...
Listopad 5, 201410 r inac pred hodinkou som isiel okolo Alianz areny v Mnichove (som mimo SvK, na sluzobke) a uz bola pekne nasvietena a pripravena na vecerny zapas, len tu zatial nemozem najst kanal kde by to islo, nasiel som jedine eurosport a sport1
Listopad 6, 201410 r si chlapec asi o sebe vela myslí, taký mam z neho pocit... si mysli, ze sa z neho potento... bo nepride reprezentovat
Listopad 6, 201410 r bože ten Slovan je jedna tragédia ....už by mohli celý ten Kmotríkov cirkus rozpustiť,lebo sú len na posmech ...
Listopad 7, 201410 r nepozeral som - tam proste kvalita je niekde inde, co uz -tam nespravis nic, ajtak iba cez net som sledoval, zato SSC povinná výhra )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.