Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kurňa kde sú tie časy,keď sa takéto mužstvá porážali rozdielom triedy ...a teraz sa človek strachuje do konca stretnutia

Jj, a v hokeji je to taky dost podobné. To se tak ti amatéři zlepšili, nebo profící zhoršili? :kol-32:

systematická práca s mládežou ...

ten gol na 2:1, dobrej haluz :D

jinak libero souhlas, začíná to mládeží.. stačí se podívat na Švédsko, Finsko jak tam vypadá trénování mládeže alespoň v hokeji.

no my sme na SK živý príklad,ako sa prehajdákalo obdobie,keď sme boli MS v roku 2002 v hokeji ...namiesto toho,aby sa systematicky začalo robiť s mládežou,tak sme roky žili z toho,že sme MS ...a čo z toho teraz? ...nič,počet hokejistov napr.v NHL výrazne poklesol a následníkov typy Bondra,Hossa,Chára a spol. sa dajú spočítať na jednej ruke ..ešteže sa nájde pár jednotlivcov čo sú ochotní na SK vybudovať za svoje peniaze štadióny,lebo čakať ,že niečo tu vybuduje tento skorumpovaný štát je na dlhé lakte ....

taký ISLAND → niečo cez 300.000 obyvateľov a napr.v hádzanej mužov a žien sú top na svete ..a začína aj prekvitať futbal

:kol-18: , ospravedlňte moju dočasnú neprítomnosť: predlžený víkend v Tatrách s manželkou + obmedzené internetové a televízne podmienky = obmedzená schopnosť prispievania vo vlákne :kol-32:

ale nabudúce.. :kol-33: :kol-33: :kol-33:

ale,ale :kol-41:  ...no pekne  :kol-48:  ....a ako bolo?

dobre bolo, zašli sme do Aquacity, urobili nejakú malú túru, dalo sa, počasie sa pokazilo až včera

takže si športoval aj takto  :kol-142:

to patrí k tomu  :kol-20:

dobre vravia, súvislo :kol-28: , až mi je to divné :kol-47:

SVK-FIN 2:1

tento rok nemal skončiť  :kol-28: 

hral prípravný futbal dnes ...;)

sledoval som to už priebežne a nevyzeralo to s nimi dobre, až mám podozrenie na kúpený zápas....

SVK-FIN 2:1

tento rok nemal skončiť  :kol-28: 

dúfam, že získali potrebné sebavedomie, aby sa na jar dravo pobili o dobré výsledky :kol-47:

si z toho robia v tej UEFA vlastný podnik ..hajzli  :kol-44:

čítal som to, určite sú to neviniatka, už len keď sa na toho Lásika pozriem :kol-31:

veď má Bosák pravdu ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.