Seficek Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 mám octavii model 2000, nefunguje mi na sedadle řidiče bederní opěrka, dá se to nějak opravit? díval jsem se i na návod jak sedačku rozčalounit......., ale mám v ní airbag, tak mám strach abych něco nepokazil. dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Mám uplně stejnou sedačku a stejnej problém:-(((((( taky nevím co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Čau,měl jsem stejnej problém, a mám taky airbag.Bylo to vyřešený bez problému a šlo to v poho.Jinak tady se to taky řešilo http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8&hl=Operka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Ahoj, me tez operka nefunguje, ale lanko je myslim v poho, jen to kolecko mi tam nesedi a nedrzi, tudis nejde stelovat. otacet jede ale jen chvili a bez ucinku... co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Mám stejný problém, taky se mi kolečko točí , ale bederka se ani nehne. Bohužel starý odkazy moc nejdou otevřít a nový dotaz ti hned někdo zamkne protože "se to tu už řešilo". Takže asi jedině servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 No, tak jak tak koukám, tak tu toho o bedrní opěrce moc není. Zajímalo by mě, kde se "ztratil" návod od Cosbyho, který jsem nenašel. Tady jsem ještě něco našel, ale určitě jsi na to natrefil taky... Upřímně, já bych se do téhle opravy asi nechtěl moc pouštět(naštestí nemusím), takže pokud do toho půjdeš, tak držím palec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Ja sem hodim take nejake foto pred facelift sedacek - pouze jsem sundaval potahy Sundani potahu trvalo asi 15 minut - nestipal jsem ty cecka - jsou desne tlusta tak jsem je nasilim rozevrel a myslim ze to zvaldne kazdy a vubec jsem neodeloval sedak od operadla, na sedaku plasty ano ale jinak slo vse jak po masle nasazeni tez nebude problem - jen nahradit teda ta ceska plastovejma stah.sponkama, ale silnejma a pekne je natocit aby to do zad nekousalo, ale nemejte strah, vsechny ty spony stahnute k ocel.dratum v sedacce jsou schovany v prolisech molitanu o hloubce snad 2 cm, takze nehrozi ke styku s potahem navrchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.