rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) Tak jsem jen tak z nudy prolejzal konfigurátor a pěkně jsme se zasmál, když jsme narazil na příplatkovou výbavu - řadící páku chápu, že to mysleli jako tu hlavici, al emohli to tam líp napsat, co si pak ty lidi maj myslel, že se řadí taháním za lanka? Editováno: 20. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak jsem si toho všiml, a je fakt že to vyznívá dosti legračně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Taky se mi všichni smáli, jestli jako řadící páka normálně není. Ale ted se všem líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 ....to vis, v zakladu je jen dira......doma pak musis schrastit nejakou tycku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 ve skodovce bych se nedivil nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.