Publikováno Září 22, 200717 r Čau,dneska se mi povedlo zlomit klíč ve fabce tažnýho zařízení na Octávce(je to originál kupovaný ve Škodovce) a zajímalo by mě,zda se dá ta fabka sehnat,nějak vyměnit nebo co se s tím dá dělat?Díky moc za každou radu
Září 22, 200717 r Čau,dneska se mi povedlo zlomit klíč ve fabce tažnýho zařízení na Octávce(je to originál kupovaný ve Škodovce) a zajímalo by mě,zda se dá ta fabka sehnat,nějak vyměnit nebo co se s tím dá dělat?Díky moc za každou radu já odvrtal a za cca 350,- koupil novou vložku s tou kulatinou a 2-mi klíči
Září 22, 200717 r Autor Čau,dneska se mi povedlo zlomit klíč ve fabce tažnýho zařízení na Octávce(je to originál kupovaný ve Škodovce) a zajímalo by mě,zda se dá ta fabka sehnat,nějak vyměnit nebo co se s tím dá dělat?Díky moc za každou radu já odvrtal a za cca 350,- koupil novou vložku s tou kulatinou a 2-mi klíči děkuji za odpověď,prosím tě,kde se to dá koupit?
Září 22, 200717 r Čau,dneska se mi povedlo zlomit klíč ve fabce tažnýho zařízení na Octávce(je to originál kupovaný ve Škodovce) a zajímalo by mě,zda se dá ta fabka sehnat,nějak vyměnit nebo co se s tím dá dělat?Díky moc za každou radu já odvrtal a za cca 350,- koupil novou vložku s tou kulatinou a 2-mi klíči děkuji za odpověď,prosím tě,kde se to dá koupit? ve škodovce (pokud je to teda origo škoda)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.