Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Přestala mi svítit kontrolka zapnutých světel. Myslíte, že chcípla dioda nebo, že jsem tam mohl něco posrat když jsem měnil spodek palubky i když mám pocit že po tom co jsem to dal dohromady svítila.

Upraveno od zabiak

vyměn žárovku

post-167-1190570258_thumb.jpg

• Autor
vyměn žárovku

:worthy :worthy díky myslel jsem, že je tam dioda ale vyměnit žárovku zvládnu díky moc :palec2:

Upraveno od zabiak

jj u tvého modelu je tam žárovka ....je přístupná zezadu a nemusí se rozebrat vlastní štít jen demontovat ....facelift budíky ledka a ta neodejde......ale stát se může :-)))))

Upraveno od MartinRS

• Autor

Tak jsem byl ve Škoda Šídlo a prej tam mám ledku tak jsou to jantaři věřím vám. Jí vyndám a přinesu jí tam

Tak jsem byl ve Škoda Šídlo a prej tam mám ledku tak jsou to jantaři věřím vám. Jí vyndám a přinesu jí tam

Tam bude žárovka, LEDka by asi neodešla...

• Autor

Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky :palec2:

Upraveno od zabiak

• Autor

Neměli tu oranžovou žárovku která má 1,1W a měli jen tuhle zelenou 2W tak jsem jí koupil a svítí dobře a dostačuje

byl jsem vyhnán z tohoto fóra ale fotky naleznete na webu www.skodaoctavia.cz

Upraveno od zabiak

Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky :palec2:

Uz by me tam nevideli, lamy :)

• Autor

Uz by me tam nevideli, lamy :)

Taky neuvidí. lol . Jako chápu že člověk nemůže vědět vše, ale 2x to posrat to je moc.

Navíc, když jsem si tam objednal boční lišty tak mi nedříve řekli cenu asi bez DPH a pak jsem tam přišel a koukal jsem kolik to stojí. Ale počítal jsem stím takže jsem u sebe prachy měl ale jsou to Lamy.

jsou to fakt lamy :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.