zabiak Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) Přestala mi svítit kontrolka zapnutých světel. Myslíte, že chcípla dioda nebo, že jsem tam mohl něco posrat když jsem měnil spodek palubky i když mám pocit že po tom co jsem to dal dohromady svítila. Editováno: 23. Září 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 vyměn žárovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) vyměn žárovku :worthy díky myslel jsem, že je tam dioda ale vyměnit žárovku zvládnu díky moc Editováno: 24. Září 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) jj u tvého modelu je tam žárovka ....je přístupná zezadu a nemusí se rozebrat vlastní štít jen demontovat ....facelift budíky ledka a ta neodejde......ale stát se může :-))))) Editováno: 24. Září 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jsem byl ve Škoda Šídlo a prej tam mám ledku tak jsou to jantaři věřím vám. Jí vyndám a přinesu jí tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jsem byl ve Škoda Šídlo a prej tam mám ledku tak jsou to jantaři věřím vám. Jí vyndám a přinesu jí tam Tam bude žárovka, LEDka by asi neodešla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Neměli tu oranžovou žárovku která má 1,1W a měli jen tuhle zelenou 2W tak jsem jí koupil a svítí dobře a dostačuje byl jsem vyhnán z tohoto fóra ale fotky naleznete na webu www.skodaoctavia.cz Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky Uz by me tam nevideli, lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky Uz by me tam nevideli, lamy Taky neuvidí. . Jako chápu že člověk nemůže vědět vše, ale 2x to posrat to je moc. Navíc, když jsem si tam objednal boční lišty tak mi nedříve řekli cenu asi bez DPH a pak jsem tam přišel a koukal jsem kolik to stojí. Ale počítal jsem stím takže jsem u sebe prachy měl ale jsou to Lamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Takže auto šídlo jako vždy věděli hovno vy jste měli pravdu. To už je podruhé co v auto šídlo neměli pravdu poprvé mi prodali do zadního brzdového světla 10 žárovek do parkovaček. Takže je tam opravdu ještě žárovka. Prej že si musím koupit leda nové budíky jsou to fakt lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.