lukkkas123 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj měl bych na vás zajímavý dotaz. Při sklápění zrcátek tam přeskakují zuby. Má to snad automatické sklápění nebo je to příprava pro to?? Nechápu jinak na co je to takhle udělaný. Docela by mě to ale zajímalo. NA octavii 2001 TDi 81kWH. Díky za odpověď Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 No spíš bych tipoval že ti tam neco chrupe,protože octávky určite nemají el.sklápení zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No spíš bych tipoval že ti tam neco chrupe,protože octávky určite nemají el.sklápení zrcátek. Určitě nemají elektrické sklápění zrcátek ani Octavie s elektrickými sedačkami? Mě se práve zdá, že jo, no nechci se hádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No spíš bych tipoval že ti tam neco chrupe,protože octávky určite nemají el.sklápení zrcátek. Určitě nemají elektrické sklápění zrcátek ani Octavie s elektrickými sedačkami? Mě se práve zdá, že jo, no nechci se hádat Není to tak dlouho co se to tu probíralo a Octy to nemaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 zdravím potvrzuji správnou teorii a to že oktávky nemaj el. sklápění zrcátek..... taky jsem to už zjištoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No spíš bych tipoval že ti tam neco chrupe,protože octávky určite nemají el.sklápení zrcátek. Určitě nemají elektrické sklápění zrcátek ani Octavie s elektrickými sedačkami? Mě se práve zdá, že jo, no nechci se hádat Není to tak dlouho co se to tu probíralo a Octy to nemaj. Tak pak Octavie s elektrickými sedačkami mají zrcátka s pamětí ... a to mě popletlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.