Luďan Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj, mám připojení na notebooku od t-mobile a neumím nastavit outlook pořád mi to píše, že adresa smtp je špatně, zkoušel jsem už skoro všechno, neví někdo, co tam dát? Přijmout mi to jde, ale odeslat nee. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 (editace) No,nevim zda poradim dobre,ale melo by tam byt asi neco takoveho ? smtp.t-mobile.cz Ale lepsi zavolej na infolinku a tam snad erudovane :-) poradi. Editováno: 28. Září 2007, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 No,nevim zda poradim dobre,ale melo by tam byt asi neco takoveho ? smtp.t-mobile.cz Ale lepsi zavolej na infolinku a tam snad erudovane :-) poradi. to jsem zkoušel, ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 tak zkus smtp.t-email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 tak zkus smtp.t-email.cz super, už to jede, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 super...tak to mne tesi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 sice pozdě, ale taky přispěju do mlýnku. Možná to pomůže jiným. Ono je možné si i stáhnou konfigurační soubor ze stránek t-zones. pak se vše nastaví samo, teda kromě přihlašovacího jména a hesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.