Publikováno Září 29, 200717 r Ahoj, dneska jsem se díval na olej a u zámku kapoty jsem našel malý mikrospínač, mám octavii tour 07, 1,6/75kw. Není to příprava pro alarm od škodovky po can busu? Díky za odpověď.
Září 29, 200717 r Ahoj,dneska jsem se díval na olej a u zámku kapoty jsem našel malý mikrospínač, mám octavii tour 07, 1,6/75kw. Není to příprava pro alarm od škodovky po can busu? Díky za odpověď. spínač kapoty většinou je u long life oil. intervalů sice mi nikdo nevysvětlil smysl ale žeprej je to kvůli tomu jak jsi přišel na CAN BUS ?
Září 29, 200717 r Vypínač slouží: - pro kontrolku signalizace otevřené kapoty na panelu přístrojů - pokud je ve vozidle alarm, tak jako čidlo pro spuštění alarmu - u vozidel se snímačem hladiny oleje (pro WIV), signál ze spínače zhasíná oranžovou kontrolku nedostatku oleje S CAN-BUSem nemá nic společného
Září 29, 200717 r Autor Díky, za odpovědi. Auto alarm nemá, tak mne zajímalo co to tam má nastarost. Auto má servis long life, a tu signalizaci kapoty zítra testnu, dobrá funkce, představit si, že se otevře na cestě-brzdící štít na letadle hadr CAN BUS mne jen napadl, je roztahaný včšude možně a na netu jsem našel firmu co montuje alarm spolupracující s touto dat. sběrnicí, tak ten alarm by taky určitě bral signalizaci o otevření kapoty. Upraveno Září 29, 200717 r od Pepa72
Září 30, 200717 r Ahoj,dneska jsem se díval na olej a u zámku kapoty jsem našel malý mikrospínač, mám octavii tour 07, 1,6/75kw. Není to příprava pro alarm od škodovky po can busu? Díky za odpověď. - složí k tomu, až ti bude svítit olej , tak se počíta stím, že otevřeš kapotu a doliješ olej. Pak ti shasne kontrolka. Je to takový nulování. Ted se určitě někdo najde kdo jen otevře kapotu a pojede dál. Hi, Hi
Říjen 1, 200717 r Ahoj,dneska jsem se díval na olej a u zámku kapoty jsem našel malý mikrospínač, mám octavii tour 07, 1,6/75kw. Není to příprava pro alarm od škodovky po can busu? Díky za odpověď. - složí k tomu, až ti bude svítit olej , tak se počíta stím, že otevřeš kapotu a doliješ olej. Pak ti shasne kontrolka. Je to takový nulování. Ted se určitě někdo najde kdo jen otevře kapotu a pojede dál. Hi, Hi JJ jak říká michal19 slouží to ke kontrole dolití oleje když bys olej nedolil tak po určité době se kontrolka zase rosvítí
Říjen 7, 200717 r Vypínač slouží:- pro kontrolku signalizace otevřené kapoty na panelu přístrojů - pokud je ve vozidle alarm, tak jako čidlo pro spuštění alarmu - u vozidel se snímačem hladiny oleje (pro WIV), signál ze spínače zhasíná oranžovou kontrolku nedostatku oleje S CAN-BUSem nemá nic společného poslyš, když otevřu kapotu tak na palubovce nic nesvítí ?? 1,6i 75kW, 2004, Ambiente
Říjen 7, 200717 r Vypínač slouží:- pro kontrolku signalizace otevřené kapoty na panelu přístrojů - pokud je ve vozidle alarm, tak jako čidlo pro spuštění alarmu - u vozidel se snímačem hladiny oleje (pro WIV), signál ze spínače zhasíná oranžovou kontrolku nedostatku oleje S CAN-BUSem nemá nic společného poslyš, když otevřu kapotu tak na palubovce nic nesvítí ?? 1,6i 75kW, 2004, Ambiente jestli nemáš maxidot tak ti nic svíti nebude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.