cupijbc Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba Editováno: 30. Září 2007, autor: cupijbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho dik za tip, určitě to zkusim Editováno: 1. Říjen 2007, autor: cupijbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skza Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skza Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly tak uz jsem nasel tento problem zde na foru. tak ze uz vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cupijbc Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho tak tim konektorem to taky neni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.