cupijbc Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba Edited September 30, 2007 by cupijbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifii Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cupijbc Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 (edited) jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho dik za tip, určitě to zkusim Edited October 1, 2007 by cupijbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skza Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skza Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 zdravím. tak me to dela od včerejška. me nejdou komplete vsechny,teda chvilku jdou a nejdou. jedu do servisu tak pak dam vedet co nasly tak uz jsem nasel tento problem zde na foru. tak ze uz vim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cupijbc Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 zdravím, mám problém s budíky, padá mi ručička rychloměru......problém je v tom, že v budikách závada není, měl sem tam daný fungl nový, ale dělalo to i u nich..., zkoušel jsem vyměnit i čidlo, ale taky to nepomohlo....nevíte někdo, kde by mohla být závada? je to o1 1,6 74kw 99výroba jednou sem mel vydny ten konektor co vede z cidla prevodovky-zkoukni ho tak tim konektorem to taky neni:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts