Killingman Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ahoj vsem, jen se zeptam, chtel bych do O1 nejak napasovat pridavny budiky, jde mi hlavne o teplotu oleje, tlak turba, popr. tlak oleje a nebo napeti - to je vicemene uz jedno. Nasel jsem tohle: Jenze - ten plast do ktereho se pristroje davaji vypada jak z druhy svetovy valky a zaroven zapojeni tech pristroju asi vyjma voltmetru bude dost opruz - nedelal to uz nekdo tady do sveho auta? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího, já mám tento voltmetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 (editace) záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího, já mám tento voltmetr Ale vejdou. Editováno: 4. Říjen 2007, autor: Alegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr Ale vejdou. Hezký. Někde jsem viděl tyhle budíky dané v A sloupku řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr Ale vejdou. Hezký. Někde jsem viděl tyhle budíky dané v A sloupku řidiče. Jojo...tady je jich docela výběr http://tuning.autodoplnky.cz/drzak-pristroju/?smid=99. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 A tady jsou přímo do palubky nad rádio http://tuning.autodoplnky.cz/indikator-vybuzeni/?smid=99. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3 Montážní průměr je tuším 53 mm, jinak i s objímkou je 56 mm. Bude to ťip ťop, ale 3 vedle sebe se vejdou. Chce to jen trochu zručnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Alegro aky je priemer tych budikou??? 3 by nevosli??? vyzera to good ale ja by som chcel 3 Montážní průměr je tuším 53 mm, jinak i s objímkou je 56 mm. Bude to ťip ťop, ale 3 vedle sebe se vejdou. Chce to jen trochu zručnosti. ¨Pokud tam nemas DX navigaci jako ja :-))) Jde o to, kdo to zvladne zapojit, napojit a rozchodit :-) Jsou k tomu potreba nejaky redukce a jiny vyfikundace, hazet to na A sloupek me taky napadlo, jenze kdyz jsem videl ten kus umely hmoty co k tomu prodavaj, tak bych si to do auta nedal - leda to necim potahnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr čau,ten jsi koupil kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj vsem, jen se zeptam, chtel bych do O1 nejak napasovat pridavny budiky, jde mi hlavne o teplotu oleje, tlak turba, popr. tlak oleje a nebo napeti - to je vicemene uz jedno.Nasel jsem tohle: Jenze - ten plast do ktereho se pristroje davaji vypada jak z druhy svetovy valky a zaroven zapojeni tech pristroju asi vyjma voltmetru bude dost opruz - nedelal to uz nekdo tady do sveho auta? Diky... kdysi jak jsem měl Toyótu tak jsem laminoval kapličky do A sloupku stačila laminovací sada, silonka, a prázdný spreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? No to prave budes muset dokoupit a zapojit - redukce, nejaky hadicky (na tlak turba) a podobny serepeticky, proto se mi do toho samotnymu moc nechce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? Co se týče tlaku turba, tak jám to mám napojený na podtl.hadičku. Z rozbočky musíš natáhnou hadičku z motoru do kabiny na budík. Tčko+hadička byly součástí balení. Montáž jednoduchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 záleží jak jsou ty budíky velké,ale pod rádio se asi nevejdou,chce to něco menšího,já mám tento voltmetr čau,ten jsi koupil kde? v Budějovicích v Kontaktu za 3 kila,svítí světle modře,má to ještě hodiny na baterii,bohužel jen 12h interval. venkovní a vnitřní teploměr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 k tym meracom tlaku ide do interieru tlakova hadicka alebo je niekde pri motore snimac a idu len kabliky???? ked si objednam tie budiky je potrebne este nieco dokupovat??? Co se týče tlaku turba, tak jám to mám napojený na podtl.hadičku. Z rozbočky musíš natáhnou hadičku z motoru do kabiny na budík. Tčko+hadička byly součástí balení. Montáž jednoduchá. Následné problémy žádné? Dýchání turba atp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.