luma Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Chtěl bych si dát nějaký laďáček na moji fabku sice je to nafta , ale co už ať to trochu duní poradí mi někdo ? dííííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Svýho času jsem o tom taky přemýšlel, ale na naftě to prostě není ono, benzín se na to hodí víc. Mám tu katalog firmy Layting, mají přímo dělaný na Fábky, mrkni na jejich stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Od katu jen rouru 60mm.. Tlumič dávat nemusíš, to pak bude rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luma Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Svýho času jsem o tom taky přemýšlel, ale na naftě to prostě není ono, benzín se na to hodí víc. Mám tu katalog firmy Layting, mají přímo dělaný na Fábky, mrkni na jejich stránky Dík mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.