Publikováno Říjen 6, 200717 r Nevíte někdo prosím jestli ve vagu jde změnit prodleva plynu? Mám jí dost velkou a potřeboval bych jí zmenšit. Dík za info Radek
Říjen 6, 200717 r Nevíte někdo prosím jestli ve vagu jde změnit prodleva plynu? Mám jí dost velkou a potřeboval bych jí zmenšit. Dík za info Radek vag nepomoze. musis nahrat novu, opravenu mapu do riadiacej jednotky motora. urobia ti to v servise, alebo na 50kW to robil Cimbu.cz (Zlepšeny jsou také tzv. přechodové stavy, motor po změně polohy pedálu akcelerátoru reaguje bez zbytečných prodlev a škubání). Upraveno Říjen 6, 200717 r od colins
Říjen 6, 200717 r Nevíte někdo prosím jestli ve vagu jde změnit prodleva plynu? Mám jí dost velkou a potřeboval bych jí zmenšit. Dík za info Radek vag nepomoze. musis nahrat novu, opravenu mapu do riadiacej jednotky motora. urobia ti to v servise, alebo na 50kW to robil Cimbu.cz (Zlepšeny jsou také tzv. přechodové stavy, motor po změně polohy pedálu akcelerátoru reaguje bez zbytečných prodlev a škubání). jj, musí se přehrát nová mapa řj
Říjen 6, 200717 r Mame doma Fabii - 1.4 44KW 2000 - hruza ten plyn - pri predjizdeni a proste vubec. nejdriv nic a po vterine se to zblazni - jak prdle auto
Říjen 6, 200717 r Mame doma Fabii - 1.4 44KW 2000 - hruza ten plyn - pri predjizdeni a proste vubec. nejdriv nic a po vterine se to zblazni - jak prdle auto auto za to nemoze ! na auto nenadavaj... uz nie sme v dobe, ked pod kapotou kraloval karburator. stlacil si plynovy pedal a skrtiaca klapka sa otvorila naplno. su tu emisne normy a tie treba dodrzat ! ale je pravda, ze Skodovka to mohla poriesit lepsie... ;-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.