prtko5 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Zdar chlapi, mám OC I 2007 a zajímalo by mě co vše se dá nastavit přes Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Zdar chlapi,mám OC I 2007 a zajímalo by mě co vše se dá nastavit přes Vag. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...nastavení+vagem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 tak si to tu najdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 stejně není co nastavovat krom autom. zamčení když se někdo bojí ve městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Díky, nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.