Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) ...Jak jsem slíbil,tak jsem splnil..3 měsíce prakticky nepřetržité práce a přesnost milimetrů mě dovedla k výsledku,který se nikomu doposud nepodařil a na který jsem přirozeně hrdý... Zpracuju zde dlouhý příběh s veškerým popisem práce,omluvte kvalitu fotek,fotil jsem o5 mým oblíbeným mobilem ..na žádné otázky ohledně postupu odpovídat nebudu,vše,co chci,aby bylo zveřejněno,zveřejním..čili-pojďme na příběh.. ---tento "příběh" má více stránek!!.. Editováno: 15. Říjen 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Takže foto č.1-toto byly začátky,přirozeně jsem musel vše zkusit,naměřit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) foto č.2-držáček jsem vymyslel,zpracoval s mým věrným pomocníkem merkurem ,zalepil,naměřil díry na víku,které fakt musí být přené...a přišrouboval(zvrchu jsem prostrčil šroubky a zašrouboval 4-mi matkami... Editováno: 15. Říjen 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.3 myslím nepotřebuje komentář..již zmíněný držáček jsem společně s víkem instaloval k zbytku a vyfotil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.4-o5 držáček z detailu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.5-1. zkouška navigace v držíčku...sice křivo,ale drželo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.6-spodek se dočkal díry...plast je neuvěřitelně tvrdý..musel jsem to propájet..samozřejmě samotná díra nestačila,vzal jsem všeliaké kusy plastů(s nimi se v budoucnu setkáme více) a lepil,brousil,tmelil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.7 -tatéž díra z jiného úhlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.8-samozřejmostí je,že plasty 100% nedoléhají..pro úpravu tvarů a dynamice jsem to musel celé přetmelit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.9- 1 šablona..je jasné,že nepříliš pohledný držáček nemohl zůstat jen tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 (editace) foto č.10- uskutečnění šablony=1. krytka... Editováno: 15. Říjen 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 u předchozího příspěvku jsem zveřejnil nechtě i další fotku-porovnání již zatmelené a nastříknuté krytky,oproti slepené,která právě vznikla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 fotoč.12-odkrytá spodní část skrývala spousty děr a nepřesností..plast a později i tmel to jistí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.13- již funkční polotovar-pro představu,jak vypadá,když je navigace sklopená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.14- toto je už téměř finální vzhled TCM držáčku bez pár detailů a úprav..bylo nutné naďůrkovat kryty a ďůrky upravit do tvaru repráčků pro prostupnost zvuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.15 - o5 téměř finální vzhled,bez pár detailů se zacvaknutou navigací do TCM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.16-téměř nepatrný detail,z fotek téměř nečitelný...- bílé proužku jsem přebarvil na stříbrno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.17-pro představu mimo téma-nově nastříknuté boční výdechy,vzhled matného hliníku...to samé samozřejmě čekalo i střed s navigací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.18-toto je jedna z finálních fotek,nastříknutý střed,instalovaný v autě..-pro zajímavost-abych nemusel GPS stále zapojovat,připojil jsem ji(napájel) k rádiu...je stále v proudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.19- další z finálních pohledů v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.20- o5 v autě-PS: odraz,který tam vidíte je můj "podpis"..vyražený nápis " DK design ",přilepený ve středu spodní části...bohužel se mi ho už nepodařilo vyfotit..jinak-spodní část,kam se navigace zasouvá je polepena "koberečkem",který oplývá ve schránce před spolujezdcem(dá se objednat zvlášť)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.21- abyste si nemysleli,že jen tlachám a je to podvod,můžete vidět "polozaklopenou" navigaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.22- takto vypadá zaklapnutá navigace..jistě,pružinka nemá sílu vystřelit navigaci až do horní úvrati..ale snadno se odcvakne a když přijde čas,zacvakne se na správném místě v horní poloze..z této polohy nepadá ani při průjezdu terénem,zato se však lehce "odcvakne" a následovně zaklapne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 foto č.23 a zároveň poslední fotografie...- 2. pohled zaklapnuté navigace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 a závěr?..nevrhl bych se do toho,nemít středy 2..je to časově velmi náročné,velice vysilující,je potřebná 100% trpělivost,manuální zručnost a přesnost strojaře..nesmí vám t ujet ani o milimetr,protože je potom nemožné vejít se do toho maličkého prostůrku dole...teď pro rejpaly: ano,uznávám,že to není dokonalé,ani nikdy nebude..má to své chyby..ale za tu originalitu jsem ochoten překusnout to... PS: zloděje musím zklamat-navigaci v autě nenechávám,kromě TCM držáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.