Scheja Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ahoj kluci budu mit RS brzdy tak se chcu zeptat jestli se mi tam přes třmen vlezou zimní 14" 185/60?Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ni náhodou, min. 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ni náhodou, min. 15" Hm dik moc tak to je tam dam až po zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ještě hodiím jednu otazku budou mi pasovat třmeny z RS na 1.2 12V myslim jako rozteč těch 2 šroubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Ještě hodiím jednu otazku budou mi pasovat třmeny z RS na 1.2 12V myslim jako rozteč těch 2 šroubu? Myslím, že nebudou, je to třeba prohodit s celou těhlicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Myslím že ano, jsou tam jiná. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy? Ložiska měnit nemusíš pokud nebudou špatná,stačí jen vyměnit těhlice,všechno ostatní je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy? Ložiska měnit nemusíš pokud nebudou špatná,stačí jen vyměnit těhlice,všechno ostatní je stejné. Hm škoda kup jsem už zrušil kdybych to věděl dřive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.