Publikováno Říjen 16, 200717 r Ahoj kluci budu mit RS brzdy tak se chcu zeptat jestli se mi tam přes třmen vlezou zimní 14" 185/60?Dík za odpovědi.
Říjen 16, 200717 r Autor Ještě hodiím jednu otazku budou mi pasovat třmeny z RS na 1.2 12V myslim jako rozteč těch 2 šroubu?
Říjen 17, 200717 r Ještě hodiím jednu otazku budou mi pasovat třmeny z RS na 1.2 12V myslim jako rozteč těch 2 šroubu? Myslím, že nebudou, je to třeba prohodit s celou těhlicí.
Říjen 17, 200717 r Autor Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy?
Říjen 30, 200717 r Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy? Ložiska měnit nemusíš pokud nebudou špatná,stačí jen vyměnit těhlice,všechno ostatní je stejné.
Říjen 30, 200717 r Autor Myslíš správně,musíš vyměnit celé těhlice. A v těch těhlicich by se musely vyměnit i ložiska , aby pasovaly moje poloosy? Ložiska měnit nemusíš pokud nebudou špatná,stačí jen vyměnit těhlice,všechno ostatní je stejné. Hm škoda kup jsem už zrušil kdybych to věděl dřive
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.