alduch Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Chci se zeptat na idealni rozmer O2 combi tdi nizkoprofilovem obuti jelikoz nejsem technicky tip tak mam brouka v hlave. Dekuji Alduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Musíš použít předepsané pneu nebo jejich přesný ekvivalent,jinak ti bude špatně ukazovat tacho.Přepočtové tabulky jsem kdysi našel na netu nebo ti je řeknou v pneuservisu. Jinak nevím,proč to řešíš??Podle mě je OII už dost tvrdý kostitřas a ještě to chceš mít horší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Chci se zeptat na idealni rozmer O2 combi tdi nizkoprofilovem obuti jelikoz nejsem technicky tip tak mam brouka v hlave. Dekuji Alduch Jedinou ofiko možnost máš 225/45 R17 (jen RS může i R18) ale jak píše Cosby bude to velice tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ale snesitelné a v zatáčkách hodně příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 a dobře vypadající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 a pak operace páteře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 No mě na jaře čeká 225/35/19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Musíš použít předepsané pneu nebo jejich přesný ekvivalent,jinak ti bude špatně ukazovat tacho.Přepočtové tabulky jsem kdysi našel na netu nebo ti je řeknou v pneuservisu.Jinak nevím,proč to řešíš??Podle mě je OII už dost tvrdý kostitřas a ještě to chceš mít horší?? To je pěkná blbost...v pohodě si můžeš nechat zapsat klidně 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 To je pěkná blbost...v pohodě si můžeš nechat zapsat klidně 19" Pokud budeš mít typový list a homologaci od prodejce tak ano, ale 19" disky nabízí ofiko jen Milotec. Bude to ale šíleně tvrdý a pro silnice II a III třídy téměř nepoužitelný.Taky karoserie ti bude děkovat na každým hrbolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 ofiko nabízí kola s typovým listem Alcar, zapíšou skoro všechno, jenom origo RS 18 zapsat nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alduch Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Jake rozmery nizkoprofilovych kola muzu dat naO2. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 to, co tam můžeš dát, si přečti v techničáku. 18" nebo 19" tam dáš na svoje triko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Přesně tak, ale jestli mermomocí tem bodeš chtít dát tyhle rozměry, dej bacha na ET a taky potom na "požitek" z jízdy, hlavně na našich okreskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 co je s našima okreskama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 No tady u nás na jihu čech(já myslel, že seš taky z jihu), je to někdy opravdu na nový tlumiče atd. A taky hodně na severu kam jezdím na chalupu je to katastrofa. Ale ty asi po okreskách nejezdíš (myslím silnice 2 a 3 třídy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 co je s našima okreskama? Ahoj, udělej si po nich celodenní výlet, jistě najdeš odpověď.Budeš překvapený jak je OII tvrdý auto a jak málo liská páteř vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 No tady u nás na jihu čech(já myslel, že seš taky z jihu), je to někdy opravdu na nový tlumiče atd. A taky hodně na severu kam jezdím na chalupu je to katastrofa. Ale ty asi po okreskách nejezdíš (myslím silnice 2 a 3 třídy). Všude je to hodně podobný, silnice II a III třídy jsou v dost ubohém stavu a 17" či 18" kola nejsou tím pravým ořechovým na pohodlnou rodinnou jízdu.Tuhle jsem u Jihlavy škrtl vanou mototru u služebního RS i na silnici I. tř. je hrozně vymačkaná od kamionů a podcenil jsem situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Mam origo 17 a sportovni podvozek - utrpeni na nasich silnicich!! Ale je to pro oko pekne a na ceste drzi jak pribita! Da se na to zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 milý Rosto, věř mi, že těch 30tis km ročně nenajezdím po nových dálnicích. pohybuju se na trase České Budějovice - Praha jak směr přes Písek, tak směr na D1 přes Tábor. takže o nějakých celodenních výletech toho vím docela dost. už druhou sezonu mam odjetou na 18kách a podvozku uplně bezproblémů. rodinnou jízdu zatim nevyhledávám, přítelkyně si nestěžuje, na autě nic neodchází. oni ani ty vychvalovaný rakouský a německý silnice nejsou uplně super navíc ted tady u nas na jihu na dost místech pokládaj novej povrch. mě opravdu naše silnice nepřijdou žádnej drasťák, dřív jsem jezdil s golfem složeným na 8cm nad zemí a taky to šlo. přál bych vám zažít highway přes Kyzylkum v Uzbekistánu, kde je to jedna jáma vedle druhý a když jedete 80, máte pocit, že letíte. každýmu rigolu se da vyhnout, jenom to chce chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 vás co takhle musíte za jízdy trpět je mi opravdu líto, to musí bejt hrozný, čekat zas těch pár let na nový auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 No mě na jaře čeká 225/35/19 Tak to jsme dva O jakých alu uvažuješ ? napiš SZ M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200. Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 No mě na jaře čeká 225/35/19 Tak to jsme dva O jakých alu uvažuješ ? napiš SZ M. nazdar tie 19" mas na ako sirokom disku? 8 alebo 8,5? ja som mal par dni na aute 225-35 R19 na 8,5 disku a bolo to nic moc, auto nesedelo, odskakovalo.... ake to mas elektrony na tej fotke? su to MAK-y? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RS200. Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 No mě na jaře čeká 225/35/19 Neviem, ako je to u vas CR, ale na Slovensku je s tymto trosku problem v zmysle tom, ze mame v technicaku napisany max. mozny rozmer pouzitych pneu. No a ked to prekrocis a zastavia ta policajti, tak je pruser, to je na technicak, mam s tym skusenosti, na starej Octavii som mal 17 stalo ma to par tisic navyse pre prislusnikov policie... U vas sa da zapisat aj vacsie koleso ako udava vyrobca??? lebo zvazujem 19" ale neviem co s tym.... ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Mam to na ráfku 8" ale ještě nemam pneu, nemůžu sehnat.... a budou to 225/35 a jestli zvažuješ 18" bo 19" tak určitě 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Asi tě zklamu,ani u nás to nelze zapsat.pokud je to ze škodovky takhle dané,máš smůlu.taky jsem u O I chtěl zapsat 17" kola,volal jsem a mailoval od čerta k ďáblu,mluvil jsem přímo s člověkem co dělá v MB homologace a ten řekl jednoznačně,že se to nedá. Ale na druhou stranu pokud bys dovážel ojetinu z venku a někdo ti na dovozové STK zapsal větší kola,tak máš vyhráno,do čistopisu TP ti pak opíší údaje z té STK a jsi za vodou. Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.