Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ale už se tady párkrát řešilo, že třeba Alcar dává je kolům typovej list a na jeho základě kola zapíšeš. třeba i ty 19ky

a znáš někoho,komu to zapsali? protože je to blbost,pokud máš pro daný typ octavie homologovaný od škodovky nějaký rozměr pneumatik a ráfků,jiný už tam bohužel nezapíšeš.a nebo že by ti to někde zapsali ze známosti.ofiko dle škodovky nelze :(

jinak si jezdíš sice s homologovanýma kolama,ale né pro daný typ auta a tudíž na vlastní triko.

Black

třeba ti to vysvětlí někdo jinej, já to nechám bejt, nebo zase budu označenej, že tomu nerozumim atd atd atd...byl jsem přesvědčenej stejně jako ty...

a znáš někoho,komu to zapsali? protože je to blbost,pokud máš pro daný typ octavie homologovaný od škodovky nějaký rozměr pneumatik a ráfků,jiný už tam bohužel nezapíšeš.a nebo že by ti to někde zapsali ze známosti.ofiko dle škodovky nelze :(

jinak si jezdíš sice s homologovanýma kolama,ale né pro daný typ auta a tudíž na vlastní triko.

Black

Ne není to blbost.Luke288 má samozřejmě pravdu a asi i zná někoho komu je zapsali.

První chyba kterou jsi udělal je info ve Škodovce.Ani Ti nic jiného říct nemohli,protože model auta mají homologovaný s koly uvedenými v techničáku.

Jiná situace je u after market prodejců,třeba ten Alcar jak píše Luke,kteří chtějí prodávat.Musí podstoupit a zaplatit homologační zkoušky.

Kol která jdou zapsat jsou desítky,jen se musíš ptát a číst na správných místech.

V příloze si prohlédní TÜV na kola 9,5 x 19" s pneu 265/30R19 povolené i na nejslabší motorizaci 1,4 55kW.

http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...ku_a_pneumatik/

http://www.alcar.cz/6565_CZ.6997677b2181bf...c46a94925ac3bd0

post-655-1193585110_thumb.jpg

mikl: super, dík :palec2:

mikl: super, dík :palec2:

Jj,rád jsem Tě podpořil -_-

Taky budu příští rok absolvovat zapsání alternativního rozměru ráfků na Scouta . Protože mám povelený pouze jeden rozměr disků 17´. A ten nikdo snad neprodává , pouze Škoda má jeden druh toho kola. A dovolím si říct ,že další nebude prodávat .

• 1 měsíc později...
a pak operace páteře :D :D

A nakonec p*del na 2 půlky :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.