Publikováno Říjen 17, 200717 r Lidicky IQ test pro vsechny na konci se dozvi Te vysledek Spustit IQ test Upraveno Říjen 17, 200717 r od Vinca
Říjen 17, 200717 r tak tak už jsem byl tak blízko konce, a pak: "pro výsledek pošlete SMS" a ještě za 79,- peněz nebo kolik to vlastně bylo. To si můžou strčit někam, to je na netu spousta dalších testů a zdarma.
Říjen 18, 200717 r tak tak už jsem byl tak blízko konce, a pak: "pro výsledek pošlete SMS" a ještě za 79,- peněz nebo kolik to vlastně bylo. To si můžou strčit někam, to je na netu spousta dalších testů a zdarma. tak jsem se taky chytil Upraveno Říjen 18, 200717 r od rolbar
Říjen 18, 200717 r BAN lidem co sem daj takovej idiotskej odkaz Jeste, ze sem tam neklikal bych byl nasranej !
Říjen 18, 200717 r tak jsem se taky chytil tiez som naletel, necakal, som ze treba nieco poslat, ale je to dobre, my zaplatime a oni pocitaju takze som sa trapil a teraz som bez IQ no pekne som tupyyy
Říjen 18, 200717 r Dopr*ele, proc jsem si prvne neprecetl ty vase prispevky ... Platit vubec.! . .. zaplatim 8 petek a ono mi to rekne ,ze jsem totalne blbej.Tak to nee...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.