Publikováno Říjen 18, 200717 r Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.
Říjen 18, 200717 r Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct.
Říjen 19, 200717 r Autor Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. Vyzkousej funkci hledat To by Ti melo pomoct. Děkuji!Pomohlo.
Říjen 23, 200717 r Zima se kvapem blíží a uvažuji o koupi nabiječky autobaterie k vozu octavia TDi 1.9 66kw.Chci se dotázat jestli mohu nabíjet aku přímo ve vozu a jakou autonabíječku doporučujete.Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých. K tématu nabíjení aku ve voze. Do minulého týdne jsem to také občas dělal. Až do chvíle kdy došlo k poškození akumulátoru (asi přerušený článek) a vzniklé přepětí mi poškodilo panel přístrojů O1 1.6 LX r.v.98. Takže pokud nabíjet aku ve voze tak jen se solidní nabíječkou s napěťovým omezením. Já má obyčejnou dělanou nabíječku. Viz můj příspěvek v Nejdou budíky
Říjen 24, 200717 r Na netu je sice velký výběr,ale dám na zkušenosti druhých.[/b] Viz můj příspěvek OII/Elektrika/gelová baterie-je tam popis automatické dobíječky a udržovačky Banner i s fotkama.Utáhne baterku do 90Ah.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.