Gerrik Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej? kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej? kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor Lehce si mi to zavařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej? kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor Lehce si mi to zavařil To já v praci davám jen bosall,4roky vydrzí,ale mám zkusenost jen na svých autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Ti povim ze mel jsem sportovni a ten sem prodal a dal tam Tyll a muzu ric ze po pul roce jezdeni uz rezne a byl novej. a mam ho od kvetna... takze pres zimu jeste nejel... je to divny ale treba ted se mi sesypal stredni dil s tlumicem a vydrzel 10 let je puvodni original a myslim si ze kdybych tam dal novej original skoda tak tak dlouho nevydrzi tak nevim nevim... ja se chystem ze koupim koncovej dil zase sportovni s homologaci a vydrzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.