Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej?

Sype se mi zadní tlumič, nevím co mám dát dozadu, jestli originál (1200,-) nebo Tylla, Karsit či Fenno. Co myslíte, jaké máte zkušenosti? Jo, a nevíte jakou značku odebírá škodovka pro prodej?

kup bosall,mají ho v každé dobré mototechne,tak 600 peněz

• Autor

Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor :) Lehce si mi to zavařil :help:

Trochu jsem koukal na netu, právě Bosal moc lidi nedoporučuje. Co člověk to názor :) Lehce si mi to zavařil :help:

To já v praci davám jen bosall,4roky vydrzí,ale mám zkusenost jen na svých autech

Ti povim ze mel jsem sportovni a ten sem prodal a dal tam Tyll a muzu ric ze po pul roce jezdeni uz rezne a byl novej. a mam ho od kvetna... takze pres zimu jeste nejel... je to divny ale treba ted se mi sesypal stredni dil s tlumicem a vydrzel 10 let je puvodni original a myslim si ze kdybych tam dal novej original skoda tak tak dlouho nevydrzi tak nevim nevim... ja se chystem ze koupim koncovej dil zase sportovni s homologaci a vydrzi....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.