Pacey Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Daj to do bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 22. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač.... samotna decka - sedak jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 myslím že dečka se dá opravit pokud je jen přepálená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač.... samotna decka - sedak jenom tady si to kup http://www.shop.skodaoctavia.cz/O1interier.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azrael Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač.... samotna decka - sedak jenom Prosím op radu,kde se nachází řídící jednotka na výhřev sedadel a jak vypadá či co je naní napsáno.Stejně by mně zajímala jednotka na centrální zamykání či jednotka jak ji nazýváte komfortka.Také by mně zajímalo,jestli tempomat má také samostatnou jednotku a jak ji poznám. Předem moc děkuji za rady.Asi to všichni znáte,aproto Vám moje otázky přopadají směšné,ale nějak začít musím.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.