JasteR Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 ....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 ....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem.... jedu si příští pátek pro plecháče do garáže z tátovýho leonka, nový gumy jsou doma takže to pak nechám nazout a asi to rovnu hodím na auto na besídku přijedu na plecháčích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mě se dotoho vůbec nechce vyměnit krásný 17" za sociální 15" hliníky ,ale zima se prej nějak blíží no uvidíme od úterka se má oteplovat tak to chci vydržet do konce měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Taky jsem začal přemýšlet že už vytáhnu plechy ze sklepa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Já ani nezouval a dnes se to vyplatilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Vcera se nahodily.Sice to vypada hrozne ,ale v sobotu se jede na hory ,takze jsem to radeji prehodil nez dostat smyk a znicit auto.A 14 dni navic se gumy nesjedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju... Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 ja uz je tam mam tyden a dneska se mi vyplatily blba vysocina je tu 2cm snehu :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova... Nene Reesha tam asi nebude, nebo o tom nevim...Soft bude muset zatim pockat...A Andree rikal ze to zatim muze tady s tim softem zatim behat (je tam nejaky chip, tatik to pred tim nez sem s ni zacal jezdit nechal chipnout v autosalonu kde sme ji kupovali)... Az sezenu nejaky trysky tak pak az to chipnu od Reeshy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Dneska přezuto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova... Nene Reesha tam asi nebude, nebo o tom nevim...Soft bude muset zatim pockat...A Andree rikal ze to zatim muze tady s tim softem zatim behat (je tam nejaky chip, tatik to pred tim nez sem s ni zacal jezdit nechal chipnout v autosalonu kde sme ji kupovali)... Az sezenu nejaky trysky tak pak az to chipnu od Reeshy DEj tam S764 nebo lepsi, aby se moje byvale turbo neflakalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No vzhledem k tomu ze mam jet v pondeli brzo rano do Jablonce k Andremu, tak uz taky premyslim ze prezuju...Uvidime v nedeli, ale nejak se mi nechce RE: No na testovani by to bylo mozna lepsi, ve smrzovce je chladneji jak u nas a to mame stejnou nadmr. vejsku asi jako LBC ...bude tam i Reesha aby ti udal soft ? ..nebo pojedes za nim do Chomutova... Nene Reesha tam asi nebude, nebo o tom nevim...Soft bude muset zatim pockat...A Andree rikal ze to zatim muze tady s tim softem zatim behat (je tam nejaky chip, tatik to pred tim nez sem s ni zacal jezdit nechal chipnout v autosalonu kde sme ji kupovali)... Az sezenu nejaky trysky tak pak az to chipnu od Reeshy DEj tam S764 nebo lepsi, aby se moje byvale turbo neflakalo Neboj, v nejblizssi dobe mu nejake dobreju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Ja prezouval vcera k veceru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zdar chlapy.ja uz dostal strach tak sem radsi prezul,i kdyz teda s tema cernejma plechacema je to humus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 já ještě chvíli počkám. na ledu je jedno jaké máš gumy, letní pořád odvádí vodu lépe než zimní a sněhu není tolik (jenom na horách) a jestli jde o kouzelný bod +7° C tak rozdíl tvrdosti a přilnavosti mezi letníma a zimníma poznám až tak při - 30°C, ale to už bude přezuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Zatím neprezuto, ale chystám se na to příští víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 No, bolo by na čase, ale zatiaľ ešte nie... Som fandom "veľkých" kolies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Dneska všecko přezuto, poklice rulezzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) já ještě chvíli počkám. na ledu je jedno jaké máš gumy, letní pořád odvádí vodu lépe než zimní a sněhu není tolik (jenom na horách) a jestli jde o kouzelný bod +7° C tak rozdíl tvrdosti a přilnavosti mezi letníma a zimníma poznám až tak při - 30°C, ale to už bude přezuto. Nemáš pravdu , zimní odvádí vodu lépe. A rozdíl je znát ihned pokud nejezdíš na Debikách z Penny. lol Editováno: 21. Říjen 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Taky se tomu bráním to auto na těch 17"-kách je prostě hezčí počítám tak až začátkem listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 já ještě chvíli počkám. na ledu je jedno jaké máš gumy, letní pořád odvádí vodu lépe než zimní a sněhu není tolik (jenom na horách) a jestli jde o kouzelný bod +7° C tak rozdíl tvrdosti a přilnavosti mezi letníma a zimníma poznám až tak při - 30°C, ale to už bude přezuto. Nemáš pravdu , zimní odvádí vodu lépe. A rozdíl je znát ihned pokud nejezdíš na Debikách z Penny. lol na zimnich debicach jsem mel obutou felicii a muzu rict ze nikdy zadnej problem /rozjezdy,brzdeni,zataceni/ vse bez problemu,na octavku bych je nedal ale mala felda fakt parada a bez problemu jinak prezuto vcera rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 V sobotu přezuto.Na Vysočině už hrozí sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ted jsem byl v Polsku a tam v Horach uz je snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Ještě jsem nepřezul, kochám se zatím pohledem na Alu, ale asi mi nic jiného nezbude . Do konce týdne na to hopnu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.