Publikováno Říjen 22, 200717 r Borci hľadal som tu a nenašiel som niečo o výmene klasických žiaroviek za žiarovky z niekoľkých LEDiek. Nerobil to niekto alebo neskúšali ste niečo podobné? Nejaké foto, rady, typy atď...
Říjen 22, 200717 r na blinkroch si auto mysli ze je vypalena ziarovka. vnutri blikaju rychlejsie vonku blikaju ok. mam tieto v zadnych blinkroch. je tam 45 LED. do brzd je problem nieco dat lebo su tam dvojvlaknove. diademy v prednych blinkroch su ok ale asi dam tiez tie 45. v blinkroch na blatnikoch nedas nic co by sa svietivostou priblizilo ziarovke. a v parkovackach mam podobne tymto /19 LED/ a mam objednane tieto. /28 FLUXLED/ Upraveno Říjen 22, 200717 r od cartmanko
Říjen 22, 200717 r dobre je to k tomu ze ledkove ziarovky sa nevypalia a hlavne mne sa paci ze maju rychlejsi nastup. v blinkroch sa mi paci ten rychlejsi nastup a pri parkovacke farba k xenonom.
Říjen 24, 200717 r Autor Mne sa tiež LED pozdávajú kvôli tomu že nemajú dosvit a vyzerá to super. Inak podľa mňa sa dá brzdové svetlo vymeniť, nie je dvojvláknové. A keby aj bolo tak som už videl aj LED, ktoré nahradia dvojvláknové žiarovky. /www.xenonplus.sk/ Nemá niekto foto ako to konkrétne svieti na Fabke?
Říjen 24, 200717 r Mne sa tiež LED pozdávajú kvôli tomu že nemajú dosvit a vyzerá to super. Inak podľa mňa sa dá brzdové svetlo vymeniť, nie je dvojvláknové. A keby aj bolo tak som už videl aj LED, ktoré nahradia dvojvláknové žiarovky. /www.xenonplus.sk/ Nemá niekto foto ako to konkrétne svieti na Fabke? na led zarovky pozor. ledky maji uplne jinou charakteristiku vyzarovani svetla a hlavne svetlomety nejsou stavene na pouziti ledek. jeden manik v praci ma pekne udelanou feldu. vzadu bile svetla a led zarovky ( obrys i brzdy ). povim vam, ze ve dne jsem to do nej malem naboril, protoze brzda svitila jak obrysovka u skodovky 105ky. treti brzdu samozrejme odpojenou... takze dat si zarovky, ktere stoji silene penize a nesplnuji zakladni bezpecnostni pozadavky, je fakt uplne neskutecne riziko. zauvazujte nad tim, jake to je jet za nekym, komu nesviti brzdy ( mne se to stalo uz dvakrat a je to docela narez ).
Říjen 25, 200717 r tie ledky maju len tu vyhodu ze maju nizku spotrebu Hej, nízku spotrebu a ak máš v aute diagnostiku vypálených žiaroviek, tak to v kuse svieti, pretože si elektronika myslí, že je vypálená a to je len zníženou spotrebou. Iný ako estetický dojem to neplní, funkčne blud. Ak, tak vyrobiť niečo s klasických 2W malých žiaroviek zapojených do kruhu, alebo niečo také.
Říjen 25, 200717 r Tie ledkové žiarovky čo sú tu vyššie by som len tak nekúpil.Na zápožičku, vyskúšať a ak by to svietilo slabšie ako origo,vrátiť. Za tie prachy to nestojí.Aj nový Passat z ledkovými zadnými svetlami nesvieti nič moc.Keď ste za ním tak to reže oči a z určitého uhla to svetlo vôbec nevidno. Jednoznačne vyskúšať,ale kto vám také niečo požičia. V interiéry mám len ledky,ale tam to neohrozuje bezpečnosť. Upraveno Říjen 25, 200717 r od ramon
Říjen 25, 200717 r ale ked si vsimnes ine je mat ledku jednu z nizkym uhlom rozptylu a ine je mat v ziarovkovej patici ledky usporiadane tak aby svietili do vsetkych stran.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.