Publikováno Říjen 23, 200717 r Nazdárek. Přehodil jsem radio Symphony na kazety za Symphony na MP3 a přestalo se mi radio zobrazovat na MAXI-DOT.Poradí mi někdo co stím aby to spolu šlapalo???
Říjen 23, 200717 r Autor Můžete mi jen ztručně napsat postup jak na to jestli bych to zvládl.Když tak využiju Vaše služby.
Říjen 24, 200717 r třebas na 405.Pokud nevíš vocogo,nech to někomu jinému nebo přijeď do Štramberka nakóduj jak říká černý náčelník
Říjen 24, 200717 r třebas na 405.Pokud nevíš vocogo,nech to někomu jinému nebo přijeď do Štramberka nakóduj jak říká černý náčelník
Říjen 25, 200717 r Autor No tak to hold budu muset využít asi vaších služeb.Našetřím prašule a ozvu se Ti Vašo i ohledně montáže parkovacích senzorů ju???
Říjen 25, 200717 r No tak to hold budu muset využít asi vaších služeb.Našetřím prašule a ozvu se Ti Vašo i ohledně montáže parkovacích senzorů ju??? ok pak dej vědět trochu dopředu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.