George Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 NAZDAR CHLAPI,ČEKÁ MĚ VÝMĚNA TLUMIČŮ A NABÍDLI MĚ TLUMIČE "KAMOTO",nevím ani je neznám jestli jsou dobrý,určitě už jste někdo měnil tlumiče a tak mě prosím vás doporučte jaký a třeba za kolik.Mám octu r.v.98,1,9tdi,81kw,dik za odpověd-TRUTNOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 snad Kayaba, ne? Zkus si dát Kamoto do googlu - tlumiče teda žádný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 TED JSEM CETL PŘÍSPĚVKY A JEDEN TAM DAL MONROE,JSOU DOBRÝ?JDU SE PODÍVAT NA TY STRÁNKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 O tlumičích je tu velmi obsáhlá diskuse . Stačí pohledat. Monroe asi ne. Pokud nechceš jít do něčeho spešl dej Bilštejny www.mjauto.cz Nebo velmi dobrou nabídku má člen fora SEBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Vloženo 23. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 DÍK ZA RADU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.