zahrada Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) NEMÁ NĚKDO TUTO KLADKU,,,koupím na oct TDI 66kw r.v.1997 Editováno: 24. Říjen 2007, autor: zahrada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Dal bych to spíš do bazaru. Neměl bys lepší novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Na 100% novou!!! Stojí sice balík, ale když je ten tlumič vadný, tak jsi v prdeli. A tlumič samostatně koupit nejde. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) . Editováno: 24. Říjen 2007, autor: tdipower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Stojí asi 2200 s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Stojí asi 2200 s DPH ...já vím....ale nic jiného ti neporadím. Taky jsem s tím laboroval! Měl jsem vadný ten píst na tlumení vibrací. Dokonce jsem ho nahradil tuhou vzpěrou......napnul jsem řemen a zajistil v dané poloze. Ale popískával řemen za studena. Pohopil jsem, že to tam není jen pro srandu....a že to není Š120, aby se dalo cokoliv nahrazovat čímkoliv. A než si zničit altík nebo klimu...nebo něco. Jak říkám. Tlumič samostatně koupit nejde....tak jsem taky koupil celou kladku.....a mám klid. A myslím, že už na furt! Je to sice ranec za takovou kravinu....ale je to jistota, no... Tady je těžko radit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.html maj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Na 100% novou!!! Stojí sice balík, ale když je ten tlumič vadný, tak jsi v prdeli. A tlumič samostatně koupit nejde. Bohužel dělají se repasy tlumiče, ale kup novou-není už to takový rozdíl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Na 100% novou!!! Stojí sice balík, ale když je ten tlumič vadný, tak jsi v prdeli. A tlumič samostatně koupit nejde. Bohužel dělají se repasy tlumiče, ale kup novou-není už to takový rozdíl.... tak díky všem za radu ,asi mi nic jiného nezbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.htmlmaj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde toje kladka rozvodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.htmlmaj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde toje kladka rozvodů v kelly maji i neorginal za par penez,i s tlumicem kmitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 27. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.htmlmaj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde toje kladka rozvodů v kelly maji i neorginal za par penez,i s tlumicem kmitu dnes jsem tam byl a mají to za 4300kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) Kupovat v Kelly??? Vyhozený prachy. Všechno je polskej= šmejd. Už mi ta polská výroba leze krkem, jdeš do obchodu a samý polský sušenky džusy, limonády, koupíš brambory - země původu polsko. Smutný je, že ať si koupíš polskou tatranku, spodní čep, nebo stěrač, tak všechno je to velkej šmejd. Sice levnej ale šmejd. Bacha na to chlapi, dost servisů v okolí už bere jen od benexu a to o něčem svědčí, a to dřív brali od kelly. Editováno: 28. Říjen 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Kupovat v Kelly??? Vyhozený prachy. Všechno je polskej= šmejd. Už mi ta polská výroba leze krkem, jdeš do obchodu a samý polský sušenky džusy, limonády, koupíš brambory - země původu polsko. Smutný je, že ať si koupíš polskou tatranku, spodní čep, nebo stěrač, tak všechno je to velkej šmejd. Sice levnej ale šmejd. Bacha na to chlapi, dost servisů v okolí už bere jen od benexu a to o něčem svědčí, a to dřív brali od kelly. Kelly zastupuje více výrobců. Já tam taky kupuju..např.silenbloky od FEBI...atd. Mají sortiment od nějaých svých výrobků STARLINE až po prvovýrobu! Tak neplaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 To že mají i lepší výrobky vím, ale pokud někdo shání to nejlevnější na trhu a ještě u kelly, tak mi nic jinýho nenapadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.htmlmaj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde toje kladka rozvodů v kelly maji i neorginal za par penez,i s tlumicem kmitu dnes jsem tam byl a mají to za 4300kč tak to nevim kde jsi byl,ale od febi i s tlumicem kmitu stoji2500 a neorigo822kc!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 dělají se repasy tlumiče, ale kup novou-není už to takový rozdíl.... tak díky všem za radu ,asi mi nic jiného nezbyde. .......áááále jde http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...ac-octavia.html za 750,- jen tlumič - od víkemdu bude i v mém stroji nový :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.