Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

NEMÁ NĚKDO TUTO KLADKU,,,koupím na oct TDI 66kw r.v.1997

post-9058-1193213954_thumb.jpg

Upraveno od zahrada

Dal bych to spíš do bazaru. Neměl bys lepší novou? ;)

Na 100% novou!!! Stojí sice balík, ale když je ten tlumič vadný, tak jsi v prdeli. A tlumič samostatně koupit nejde. Bohužel :feve:

.

Upraveno od tdipower

Stojí asi 2200 s DPH :rtfm:

Stojí asi 2200 s DPH :rtfm:

...já vím....ale nic jiného ti neporadím. Taky jsem s tím laboroval! Měl jsem vadný ten píst na tlumení vibrací. Dokonce jsem ho nahradil tuhou vzpěrou......napnul jsem řemen a zajistil v dané poloze. Ale popískával řemen za studena. Pohopil jsem, že to tam není jen pro srandu....a že to není Š120, aby se dalo cokoliv nahrazovat čímkoliv. A než si zničit altík nebo klimu...nebo něco. Jak říkám. Tlumič samostatně koupit nejde....tak jsem taky koupil celou kladku.....a mám klid. A myslím, že už na furt! Je to sice ranec za takovou kravinu....ale je to jistota, no... Tady je těžko radit..... :feve:

Na 100% novou!!! Stojí sice balík, ale když je ten tlumič vadný, tak jsi v prdeli. A tlumič samostatně koupit nejde. Bohužel :feve:

dělají se repasy tlumiče, ale kup novou-není už to takový rozdíl.... ;)

• Autor

dělají se repasy tlumiče, ale kup novou-není už to takový rozdíl.... ;)

tak díky všem za radu ,asi mi nic jiného nezbyde.

• Autor
Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.html

maj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde :feve:

toje kladka rozvodů

v kelly maji i neorginal za par penez,i s tlumicem kmitu

dnes jsem tam byl a mají to za 4300kč

Kupovat v Kelly??? Vyhozený prachy. Všechno je polskej= šmejd. Už mi ta polská výroba leze krkem, jdeš do obchodu a samý polský sušenky džusy, limonády, koupíš brambory - země původu polsko. Smutný je, že ať si koupíš polskou tatranku, spodní čep, nebo stěrač, tak všechno je to velkej šmejd. Sice levnej ale šmejd. Bacha na to chlapi, dost servisů v okolí už bere jen od benexu a to o něčem svědčí, a to dřív brali od kelly. :feve:

Upraveno od quicksilver

Kupovat v Kelly??? Vyhozený prachy. Všechno je polskej= šmejd. Už mi ta polská výroba leze krkem, jdeš do obchodu a samý polský sušenky džusy, limonády, koupíš brambory - země původu polsko. Smutný je, že ať si koupíš polskou tatranku, spodní čep, nebo stěrač, tak všechno je to velkej šmejd. Sice levnej ale šmejd. Bacha na to chlapi, dost servisů v okolí už bere jen od benexu a to o něčem svědčí, a to dřív brali od kelly. :feve:

Kelly zastupuje více výrobců. Já tam taky kupuju..např.silenbloky od FEBI...atd. Mají sortiment od nějaých svých výrobků STARLINE až po prvovýrobu! Tak neplaš ;)

To že mají i lepší výrobky vím, ale pokud někdo shání to nejlevnější na trhu a ještě u kelly, tak mi nic jinýho nenapadlo.... ;)

Koukni sem http://www.auto-hegr.cz/cenik_octavia_t.html

maj ji tam za 1777,- s DPH To už celkem jde :feve:

toje kladka rozvodů

v kelly maji i neorginal za par penez,i s tlumicem kmitu

dnes jsem tam byl a mají to za 4300kč

tak to nevim kde jsi byl,ale od febi i s tlumicem kmitu stoji2500 a neorigo822kc!!!!!

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.