Milhauss Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 (editace) Vypadá to že je to ůplně akorát,pak tomu nerozumím,mám rs před face,a při et30,rozdíl tedy 12mm,lezou z blatníků nehorázně. Díky Editováno: 13. Únor 2016, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 (editace) Čuste, o2 rs combi, gumy 235/35/19 8.5j et43, kola dobrý, ale vzadu při větším hupnutí mi to škrtne o tu ostrou hranu co je mezi hranou nárazníku a podběhu. Mam rs podvozek a chtěl bych ještě níž k zemi. Je nějaký řešení? Počítám, že to bude na nižším podvozku tužší, ale přeci jen tam bude šance si škrtnout. Udělat odklony? Jak to řeší s velkýma kolama a nízkym autem dík. Editováno: 14. Únor 2016, autor: MatyTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Taky mě to čeká. Pomůžou užší gumy,potom jedině odklony,u mě to asi jinak nepůjde,při ET30. Pak se někde psalo o nějakých úpravách,to bylo myslím u 20ti palcových kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Vitek1141: ty kola jsou fakt dobry! I me kolikrat mrzi ze jsem ti je prodal. Kazdopadne mam na leto taky naladeno Jen gumy 235/35 jsou na me uz moc, budu davat 225/35 Mike636: jak si spokojeny s tema gumama co si objednal?? Uz jsi na nich jezdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Tak na 235/35/19 8.5j et 46 a složený o 70mm....zadek škrtá o hranu gumy, takže odklony a snad bude klid ještě nějak pořešit předek, sice je to sešroubovaný na max ale stejně by to chtělo níž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Pěkné,proč nedáš 225ky??Co tam máš za štelovák?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 koupil sem už kola s gumama... podvozek v-maxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Kluci nevíte někdo něco o této octavii?? Má tomasony Tn4 r19 a zajímalo jak to udělal,že je má takhle pěkně schované,když dělají et30 a 40 a to je na RS moc,to pořád kouká. Je snad z Německa,jestli není někde na foru,či v klubu nebo tak,nebo jestli někdo nemá nějaké info. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fistman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Zdravím, co říkáte na tyhle kolečka? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Kola dobrý ale co ten offroud???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Ako som sľúbil. Keď obujem pneu, nahodim na auto a zoštelujem ju dole. Ze sem pridam foto. Kolesa 9J x 19', ET42, pneu 225/35 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Ako som sľúbil. Keď obujem pneu, nahodim na auto a zoštelujem ju dole. Ze sem pridam foto. Kolesa 9J x 19', ET42, pneu 225/35 Moc pěkný,hele neškrtáš vzadu při šířce 9 palců a gumě 225 a et42?? 225ka na 8,5 palce a et40 by se měla případně taky vejít ne??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Fuha pozeram že sa mi spravil preklep.. Opravujem sa.. Kolesa su 8,5J x19... Moja chyba... A nie neskrtam nikde vsetko pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Tak to je dobrá zpráva,to už ty 2 milimetry by neměl být problém,tak paráda. Díky a podvozek máš jaký a jsi nadoraz dole??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) Fakt no tak to je super ,moc děkuji . Nemáš někde foto abych se podival mužeš třeba poslat na e-mail bettka210@seznam.cz Pozri ku mne do vlakna (Turbo na kazdy den) Čuste, o2 rs combi, gumy 235/35/19 8.5j et43, kola dobrý, ale vzadu při větším hupnutí mi to škrtne o tu ostrou hranu co je mezi hranou nárazníku a podběhu. Mam rs podvozek a chtěl bych ještě níž k zemi. Je nějaký řešení? Počítám, že to bude na nižším podvozku tužší, ale přeci jen tam bude šance si škrtnout. Udělat odklony? Jak to řeší s velkýma kolama a nízkym autem dík. Tak na nemeckom fore hovoria o zaklepavani tej hrany alebo jej uplnom odstraneni... Alebo sa este skus pozriet do TUV certifikatu, ze co vsetko treba prerobit, aby to bolo OK. Editováno: 30. Březen 2016, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Tak to je dobrá zpráva,to už ty 2 milimetry by neměl být problém,tak paráda. Díky a podvozek máš jaký a jsi nadoraz dole??? Podvozek mam AP štelovak.. Je to spustene na maximum čo to šlo. Som spokojny zz nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Přesně na tý fotce co dal Cjoctavian, já škrtám.. včera jsem byl na geo a chtěl sem udělat odklony ale mam zatuhlí ten štelovací šroub v silenbloku...takže to musím rozhýbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Toto mi hovorili v servise, ze na O2 je to zle vyriesene, vraj presne na to miesto strieka voda a potom to zhrdzaveje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 stenly Pěkný. Nemáš problem s obrubníky při parkování? Myslím přední spojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Walweri zatial takto jazdim uz nieco cez mesiac a neskrtol som ešte ani raz nikde... ale neparkujem ako vela inych ludi ze pokila pneumatika nebuchne o obrubnik ale len z naraznikom za rovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Tak konečně nahozený letní,nepodařilo se mi je vyměnit za větší ET,tak hold zůstanou doma,v pátek jedu pro štelovák,pak budeme asi muset poladit odklony no Editováno: 3. Duben 2016, autor: Milhauss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 (editace) Tak jsem nakonec dal taky 225/35 r19 a je to uplne jiny... Auto je o 4 cm nize na pruzinach a za me super... Editováno: 3. Duben 2016, autor: Dandys 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Tie rotory su orginal Audi S4 (teda 8,5x19 ET42)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Tenhle rozměr jsou 8,5x19 ET42, ale je to replika WSP italy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.