Host Katka Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 tak co jiri, koliks i toho v doksech prodal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 dost... zbývá mi už jen přední nárazník a přední seriový a seriová maska... Jinak je felda uplně prodaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zdravim natalku a Jirika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No tak holky kde jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no slava cacorka tu je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No tak holky kde jste? tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jiriku, Natalka ma dneska nejakou nemluvnou naladu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 natalka nevi jak se pise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 natalka nevi jak se pise... no jo Jiriku, tvoje vychova, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 moment ma tam nejakou chybu asi s registraci... musim se na to mrknout... hned jsem z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 moment ma tam nejakou chybu asi s registraci... musim se na to mrknout... hned jsem z5 No tak bacha abych si neosedlala Juraška to by pak byla vyjizdka na neurcito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ahoj decka, jak se mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ahoj decka, jak se mate? dobre, jen premyslim, jake sedlo si koupim, abych z toho juraska moc nepadala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: o jake sedlo jde? na konicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: o jake sedlo jde? na konicky? Ty nevis kdo je Jurasek?? mas mezery v pohadkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky ja doufam že mito jirka opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Cácorka: o jake sedlo jde? na konicky? Ty nevis kdo je Jurasek?? mas mezery v pohadkach Jurasek je konik od Popelky ty sovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky ja doufam že mito jirka opraví Koukam, ze na tom pracuje hooooodne lidi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka Popelka mela na makani holoubky, ty jsi byla od razeni s voriskama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky ja doufam že mito jirka opraví ahoj natalko, uz se na tom pracuje jak se mame?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorko Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka Popelka mela na makani holoubky, ty jsi byla od razeni s voriskama :-D mno jo, nekdo musel te popelusce naznacit co se ma delat - to jsou ty hricky osudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Lewis: tak se ti to preci jenom povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.