Květen 22, 200619 r Autor dost... zbývá mi už jen přední nárazník a přední seriový a seriová maska... Jinak je felda uplně prodaná...
Červen 8, 200619 r Autor moment ma tam nejakou chybu asi s registraci... musim se na to mrknout... hned jsem z5
Červen 8, 200619 r moment ma tam nejakou chybu asi s registraci... musim se na to mrknout... hned jsem z5 No tak bacha abych si neosedlala Juraška to by pak byla vyjizdka na neurcito
Červen 8, 200619 r Ahoj decka, jak se mate? dobre, jen premyslim, jake sedlo si koupim, abych z toho juraska moc nepadala
Červen 8, 200619 r Cácorka: o jake sedlo jde? na konicky? Ty nevis kdo je Jurasek?? mas mezery v pohadkach
Červen 8, 200619 r Cácorka: o jake sedlo jde? na konicky? Ty nevis kdo je Jurasek?? mas mezery v pohadkach Jurasek je konik od Popelky ty sovo.....
Červen 8, 200619 r no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka
Červen 8, 200619 r ahojky ja doufam že mito jirka opraví Koukam, ze na tom pracuje hooooodne lidi.......
Červen 8, 200619 r no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka Popelka mela na makani holoubky, ty jsi byla od razeni s voriskama :-D
Červen 8, 200619 r ahojky ja doufam že mito jirka opraví ahoj natalko, uz se na tom pracuje jak se mame??
Červen 8, 200619 r no jo ja zapomnela - to ze ja jsem cacorka ¨je tim ze jsem moudra jak sova - uz sem se lekla, ze jsem tak pracovita jak popelka Popelka mela na makani holoubky, ty jsi byla od razeni s voriskama :-D mno jo, nekdo musel te popelusce naznacit co se ma delat - to jsou ty hricky osudu
Červen 8, 200619 r zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.