Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 bobiku uz to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon..... Lewis to ma znacne pomotane , vid brouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky tak už jsem konečne tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 mno jo, nekdo musel te popelusce naznacit co se ma delat - to jsou ty hricky osudu Osud......ty Cácorko, taky se regni at nejsi jako guest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 bobiku uz to je... no dva moderator a nevi si s tim rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no povedlo... Ale byl to porod... myslim ze to dela ten prohlizec... myslim ze ho pouziva i nat... proto to neslo... klikal jsem na odkaz a nic... taky ten posledni overovaci meil nevyhodnotil atlas meil system jako spam ale jako norm meil a povedlo se to... ale musel jsem vyplnit nejaky id cislo a potom nejaky dlouhy cislo jako heslo... no porod fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon..... Lewis to ma znacne pomotane , vid brouku uz jsme pokrocili na brouka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ahojky tak už jsem konečne tu No slava!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No nakonec se podarilo. Vitej Naty na Skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 tak vas tu vitam a vy urcite vitate me natalko, jeste kdyz to davas barevne tak to pak ukonci at to tam neni jen na pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? je to hlavne fajn holcina - hlidej si ji, at ti ji tu nikdo neklofne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? Vime........sakra to bude facek za vyraz stara......jeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hezky cacorka je regla... to td bude bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jaktože ti řikaji broučku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? je to hlavne fajn holcina - hlidej si ji, at ti ji tu nikdo neklofne ty se mrkni na tvuj novy podpis...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jaktože ti řikaji broučku to bylo brouku natalko ty zarlis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jaktože ti řikaji broučku protoze jsem broucek , ne to jen Cacorka blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jaktože ti řikaji broučku to bylo brouku natalko ty zarlis?? Uz mi vola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hezky cacorka je regla... to td bude bordel... to tu uz je bordel tů ten co je bonzak: smazat, ale okamzite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 protoze jsem broucek , ne to jen Cacorka blbne to bylo na lewise ne na tebe bobisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 cácorka: co mam smazat, podpis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hele jaktože ti řikaji broučku to bylo brouku natalko ty zarlis?? Uz mi vola... tak ze ji zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 co lžes jiřule ja jsem ti nevalala to ty jsimi volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 No zarli jako prase... jakto ze ti rika broucku kdo to je... no to je ta a ta (zamerne nepisu kdo jsi aby v tom byl trochu bordel... mi zasvedceni vime kdo jsi... ze bobe... a jo ta... no a jakto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.