Červen 8, 200619 r zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon..... Lewis to ma znacne pomotane , vid brouku
Červen 8, 200619 r mno jo, nekdo musel te popelusce naznacit co se ma delat - to jsou ty hricky osudu Osud......ty Cácorko, taky se regni at nejsi jako guest...
Červen 8, 200619 r Autor no povedlo... Ale byl to porod... myslim ze to dela ten prohlizec... myslim ze ho pouziva i nat... proto to neslo... klikal jsem na odkaz a nic... taky ten posledni overovaci meil nevyhodnotil atlas meil system jako spam ale jako norm meil a povedlo se to... ale musel jsem vyplnit nejaky id cislo a potom nejaky dlouhy cislo jako heslo... no porod fakt...
Červen 8, 200619 r zkouska 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jde to nat... regni se!!! takhle se zkousi mikrofon..... Lewis to ma znacne pomotane , vid brouku uz jsme pokrocili na brouka....
Červen 8, 200619 r tak vas tu vitam a vy urcite vitate me natalko, jeste kdyz to davas barevne tak to pak ukonci at to tam neni jen na pul
Červen 8, 200619 r Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? je to hlavne fajn holcina - hlidej si ji, at ti ji tu nikdo neklofne
Červen 8, 200619 r Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? Vime........sakra to bude facek za vyraz stara......jeeee
Červen 8, 200619 r Sakra lidi nechte toho... Naty je moje mlada... nebo stara??? je to hlavne fajn holcina - hlidej si ji, at ti ji tu nikdo neklofne ty se mrkni na tvuj novy podpis......
Červen 8, 200619 r Autor hele jaktože ti řikaji broučku to bylo brouku natalko ty zarlis?? Uz mi vola...
Červen 8, 200619 r hezky cacorka je regla... to td bude bordel... to tu uz je bordel tů ten co je bonzak: smazat, ale okamzite
Červen 8, 200619 r protoze jsem broucek , ne to jen Cacorka blbne to bylo na lewise ne na tebe bobisku
Červen 8, 200619 r hele jaktože ti řikaji broučku to bylo brouku natalko ty zarlis?? Uz mi vola... tak ze ji zdravim
Červen 8, 200619 r Autor No zarli jako prase... jakto ze ti rika broucku kdo to je... no to je ta a ta (zamerne nepisu kdo jsi aby v tom byl trochu bordel... mi zasvedceni vime kdo jsi... ze bobe... a jo ta... no a jakto...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.