Rainhard Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdravim vas... potreboval by som vediet konkretne zapojenie vodicov v ISO konektoroch pre napojenie autoradia, pre Iso konektor napajanie i pre Iso konektor repro. Ale konkretnu farbu vodicov, prosim. Chcem zapojit Orginalne autoradio Symphony. Momentalne je napojene neorginalne (sunka) na priamo bez Iso konektoru. V aute mam zvazok kablov, a nie vsetky viem spravne zaradit do konektoru. Su to tieto konkretne. Za dvojbodkou uvadzam momentalne napojenie neorginalneho radia. cierno-modry (hrubsi vodic) cierno-modry (hrubsi vodic) fialovo-biely sedo-biely sedo-modry sedý hnedy (hrubsi vodic) :zem - hnedo-cerveny :B+ a Back up+ cerveny :predný ľavy repro + hnedo-cerveny :predný ľavy repro - modry :predný pravy repro + hnedo-modry :predný pravy repro - ISO konektor pre repro, chýba ISO konektor pre napajanie, je v kabelazi pritomny a su v nom napojene kable nasledovne: A1- fialovo-biely A2- prazdne miesto A3- sedo-biely A4- cierno-modry (hrubsi vodic) A5- hnedo-cerveny - odcvaknuty A6- sedo-modry A7- cierno-modry (hrubsi vodic)- odcvaknuty A8- hnedy (hrubsi vodic) - odcvaknuty Hladal som pomoc u odbornikov, ale ochota ziadna... kedze je to praca na 1/2 hodinu asi sa im neoplati (: Ak mozte poradte, prosim... dva dni mam radio, a stale v skatuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainhard Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Odpoved som nasiel v dielenskej prirucke-Elektricka schemata č.20/2 str.116... uz my iba nie je jasne naco je v tom zvazku ten SEDÝ vodič... ktory je pripojeny na 7 v ISO konektore pre napajanie... povodny CIERNO-MODRY je odcvaknuty??? predpokladam ze auto nezhori, ked to zapojim ako je v scheme... ISO konektor pre napajanie A1- fialovo-biely A2- prazdne miesto A3- sedo-biely A4- hnedo-cerveny A5- cierno-modry (hrubsi vodic) A6- sedo-modry A7- cierno-modry (hrubsi vodic) A8- hnedy (hrubsi vodic) ISO konektor repro B1- B2- B3- cerveny B4- hnedo-cerveny B5- modry B6- hnedo-modry B7- B8- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Taktiež je aj v sekcii Audio !!! zamykam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 cawte, kamarat sa mi pokusal namontovat autoradio, ale nastali komplikacie, pri merani prudu mu nieco skratovalo a tym padom odpalilo poistku, tu som vymenil ale radio nechce ist ani stare, je mozne ze by bola este aj nejaka ina poistka alebo co sa este mohlo stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.