Publikováno Říjen 28, 200717 r Dobrý den lidé, nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky
Říjen 29, 200717 r Dobrý den lidé,nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky Ahoj...zřejmě poškození od zloděje co ukradl radio......nevím jestli je to stejné u O2 jako u O1 je tam spínač přímo v té lampičce ale bez zapnutých světel to nejde........
Říjen 29, 200717 r Autor Dobrý den lidé,nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky Ahoj...zřejmě poškození od zloděje co ukradl radio......nevím jestli je to stejné u O2 jako u O1 je tam spínač přímo v té lampičce ale bez zapnutých světel to nejde........ Aha, mas pravdu. Vypinac je v lampicce. A spatne to doleha. Zkusim reklamaci. Uvidime. Diky za tip.
Říjen 29, 200717 r Tato závada se objevovala na záčátku výroby.Musí se tam podložit plastem místo,kde doléhá spínač.Dle AS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.