PK500 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Dobrý den lidé, nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Dobrý den lidé,nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky Ahoj...zřejmě poškození od zloděje co ukradl radio......nevím jestli je to stejné u O2 jako u O1 je tam spínač přímo v té lampičce ale bez zapnutých světel to nejde........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PK500 Vloženo 29. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Dobrý den lidé,nesetkali jste se tím? Mám OC2 a ted jsem prisel o autoradio, tak mám díru v palubovce. A zjistil že lampička stále svítí. Zhasne až kdyz zamknu dveře. Mám pocit že má zhasínat. Protože když zavírám schránku tak to problikne. Ale svítí a svítí. Diky Ahoj...zřejmě poškození od zloděje co ukradl radio......nevím jestli je to stejné u O2 jako u O1 je tam spínač přímo v té lampičce ale bez zapnutých světel to nejde........ Aha, mas pravdu. Vypinac je v lampicce. A spatne to doleha. Zkusim reklamaci. Uvidime. Diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Tato závada se objevovala na záčátku výroby.Musí se tam podložit plastem místo,kde doléhá spínač.Dle AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.