TomasB Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10244 asi je chudák trošku nemocná Editováno: 28. Říjen 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 a jeste jednou tipuju ze vysla ze zakladky a udelala si ucnak kadernici:D protoze slo videt ze se i nekolikrat prerekla, takze to je nejaka krava IQ zmrzle dyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jezis to byla pica !!! Verim, ze ty dve vysoke i mela ... fotr jeji delal u Českych drah a tak vyhrala soutez ve sberu, kdyz tam privezli starou lokomotivu. Holt za sber se nejlip studovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No mit takovou tchyni, tak nejdriv asi zabiju ji a pak mozna sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 to snad ani neni mozný ) hodim to do krbu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10244asi je chudák trošku nemocná Ale nepustila toho chlapika k slovu asi bola na praskoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 A domluvte se pak s takovým člověkem pokud musíte - nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Hustá bába já sem vyhrála soutěž všechno vím všechno znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Poslal jsem email na OA Teplice: Dobrý den, nemohu nenapsat při brouzdání po internetu jsem narazil na zajímavý záznam rozhovoru z infolinky (odkaz stačí kliknout na vstoupit a poslouchat: http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10244 ) Zmíněná žena se odkazuje na to, že učí v Teplicích na obchodní akademii Piši jen z toho důvodu abych si ověřil, že takový člověk opravdu pracuje ve školství stačí když mi potvrdíte, že poznáváte současného nebo bývalého člena vaše učitelského sboru ----------------------------------- Jsem zvědavej jestli odpoví To je hlína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Vážený pane, nejste první, kdo se kochá neštěstím druhých. Paní Kačenová je v důchodu a nejspíš se na ní podepsala dlouhodobá práce ve školství, pokuste se připustit, že člověk může mít i psychické problémy. Zajímavé je, že se nedivíte tomu, když takováto interní nahrávka (údajně ke zkvalitnění kontektu se zákazníkem) je beztrestně prezentována ve veřejných médiích, neomalenost některých firem je až neskutečná. Vám se ještě nestalo, že Vás někdo vyprovokoval k nepřiměřené reakci? A to jste duševně v pořádku. S pozdravem Josef Klusáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 ta bude asi v invalidním důchodu na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 No tak hlavne ja sem tam zadnou provokaci vuci pani Kacanove :D neslysel, takze nevim nevim. Proste demence no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octava Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 to je kravka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Všechno umím všechno znám všude jsem byl....jsem prostě debil....woe já mám dvě vysoké školy stejně jako manžel... Tohle mě učit tak udělám asi defenestraci... Já jsem KAče!!No to byla Káče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.