Publikováno Říjen 30, 200717 r Ahojte, vedel by mi z vas niekto poradit ci kazetak symphony 1UO 035 161C bude komunikovat s maxi dott -trojdrat na octavke 1?, kodovannie 00405 nepomaha. Nebude to nahodou canbus verzia? ako to zistim Maxi dott je dobry, lebo navigacia a skoda gamma mi s nim komunikuje OK vdaka za info Jaro
Říjen 30, 200717 r Symphony na kazetu ti asi nepůjde.Nejde ani v Supovi a ten má stejnou komunikaci jako Octa
Říjen 30, 200717 r Autor ok, len jak to symphony prepojit s canom, ja na nom totiz nevidim nic Canove, len predpokladam ze budiky -maxidott aj tak nepojdu, lebo sa prepajaju trojdratom a autoradiom jaro
Říjen 30, 200717 r to by mě zajímalo co na něm ne/vidíš CANovýho ? poznáš přes obal jestli je tam CAN převodník ?
Listopad 3, 200717 r Symphony na kazetu ti asi nepůjde.Nejde ani v Supovi a ten má stejnou komunikaci jako Octa není pravda. Měl jsem to a normálně mi to na maxiku fungovalo...
Listopad 3, 200717 r Ja som kupil Supa a v nom Symphony (kazeta), CD menic a zobrazovalo to na maxiku. Perfektne komunikovalo na kóde radia 00407 Upraveno Listopad 3, 200717 r od pietro
Listopad 3, 200717 r Autor Ahojte, no ja som skusal podla rad Cosbyho 00405 nakodovat a neslo mi to nakodovat, ide mi akurat 00403,00402, nic ine nejde a mam radio skoda symphony kazeta, C verziu a vedla stitok Can bus. Takze asi zalezi na tom co tam je za verzia radia aby to ukazovalo udaje na maxidotte. Jaro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.