supsak Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Ahojte, vedel by mi z vas niekto poradit ci kazetak symphony 1UO 035 161C bude komunikovat s maxi dott -trojdrat na octavke 1?, kodovannie 00405 nepomaha. Nebude to nahodou canbus verzia? ako to zistim Maxi dott je dobry, lebo navigacia a skoda gamma mi s nim komunikuje OK vdaka za info Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 C bych řekl že bude CAN takže propoj CANem a mělo by to chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Symphony na kazetu ti asi nepůjde.Nejde ani v Supovi a ten má stejnou komunikaci jako Octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jsem kdysi zkoušel a šlo mi ale nevím jetli bylo C nebo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 ok, len jak to symphony prepojit s canom, ja na nom totiz nevidim nic Canove, len predpokladam ze budiky -maxidott aj tak nepojdu, lebo sa prepajaju trojdratom a autoradiom jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 to by mě zajímalo co na něm ne/vidíš CANovýho ? poznáš přes obal jestli je tam CAN převodník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Symphony na kazetu ti asi nepůjde.Nejde ani v Supovi a ten má stejnou komunikaci jako Octa není pravda. Měl jsem to a normálně mi to na maxiku fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Ja som kupil Supa a v nom Symphony (kazeta), CD menic a zobrazovalo to na maxiku. Perfektne komunikovalo na kóde radia 00407 Editováno: 3. Listopad 2007, autor: pietro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Ahojte, no ja som skusal podla rad Cosbyho 00405 nakodovat a neslo mi to nakodovat, ide mi akurat 00403,00402, nic ine nejde a mam radio skoda symphony kazeta, C verziu a vedla stitok Can bus. Takze asi zalezi na tom co tam je za verzia radia aby to ukazovalo udaje na maxidotte. Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.