Přejít na obsah

HELP: NEDOBROVOLNĚ zamknuté dveře řidiče

pasat

Doporučené příspěvky

Asi mně "TOTÁLNĚ chcípnul" zámek dveří řidiče. Občas se odemknul až na druhý pokus, ale teď najednou čtvrtý den ani ťuk. Takže do auta stále lezu přes spolujezdce. Co s tím? Jak ty dveře odemknu? Zevnitř to samozřejmě nejde... !

Někdy stačí zkusit funkci hledat (třeba "dveře") : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32528

Přesně stejný problém jsem taky měl.

Přes spolujezdcovo sedadlo se tam leze jako do tanku - hrůza.

Už jsem to tu psal. Nevím jak u Passatu ale octa je sestřička z VW tak snad ti to pomůže.

"Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou."

A zámek šel na opravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Asi mně "TOTÁLNĚ chcípnul" zámek dveří řidiče. Občas se odemknul až na druhý pokus, ale teď najednou čtvrtý den ani ťuk. Takže do auta stále lezu přes spolujezdce. Co s tím? Jak ty dveře odemknu? Zevnitř to samozřejmě nejde... !

Někdy stačí zkusit funkci hledat (třeba "dveře") : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32528

Přesně stejný problém jsem taky měl.

Přes spolujezdcovo sedadlo se tam leze jako do tanku - hrůza.

Už jsem to tu psal. Nevím jak u Passatu ale octa je sestřička z VW tak snad ti to pomůže.

"Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou."

A zámek šel na opravu.

Jo jo. Paššík je prakticky stejný. Nakonec jsem to poklepem pěstí na vnitřní tapec a mačkáním na DO odemknul. Ale bylo to hodně brutální - byl jsem smířenej, že půjde tapec pryč flexou, ale nakonec to ve zdraví přežil. Zámky jsem raději vyměnil komplet za nové od clubáka SSL. Tak snad už bude zase nějakej čas klid... lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...