ocec Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Nazdar vsetci, Problwm ktory sa mi vyskytol sa tu uz urcite preberal, ale ma to jeden hacik. Jedna sa o klepot od prednej napravy pri prejazde priecnych nerovnosti. Co je zaujimave je to, ze momentalne mam 84000 km a pri 69000 som mal menene vsetky veci na prednej naprave, t.j. silenbloky ramien, tycky stabilizatora, gumky stabilizatora spolu s upevnenim stabilizatora v polohe. Asi pri 78000 km som menil axialne loziska na tlmicoch. Nejake obdobie bol klud, ale na tychnasich cestach ten klud dlho netrval. Asi pred dvoma dnami to zacalo zase klopat z pravej prednej strany a dost mi to lezie na nervy..........myslite ze tie tycky stabilizatora mozu byt uz zase vymlatene? Popravde ma nenapada nic, co by sa tam este dalo vymenit, resp. co by mohlo zase klopat. Kazda rada dobra. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Áno, môžu. Na predošlej Fabii som nové tyčky stabilizátora reklamoval už po 2 týždňoch, búchali ešte viac, než tie staré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Skus tie tycky ci ich nemas zle ja som mal jednu a sem tam to klepkalo ale pozri toto a vyskusaj http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31856 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 A ked ti tam dali tie turecke či polske silentbloky tak už je možna po nich. Skus či chodi koleso pre/zad. či je vola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 No, je pravda ze tie tycky boli dost lacne a ked pokyvem s tyckou na lavej strane tak je tam mierna vola...........skusim to asi vymenit......alebo by to mohlo byt nieco ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 No, je pravda ze tie tycky boli dost lacne a ked pokyvem s tyckou na lavej strane tak je tam mierna vola...........skusim to asi vymenit......alebo by to mohlo byt nieco ine? Ale vola by tam byt nemala. Ta vola može prave buchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 No, vymenil som tycku na pravej strane kde to buchalo a je klud...........dik za rady, pomohlo to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 No, vymenil som tycku na pravej strane kde to buchalo a je klud...........dik za rady, pomohlo to :-) Na začiatku si pisal že ti všetko vymenili pred 15tis.km. Tak nevymenili či turecke sr..... ti tam dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 No boli tam tie polske alebo turecke sracky, presne ako si napisal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.