Filini Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem: Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 4. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. no jo no ... 3000sk ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast) Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. no jo no ... 3000sk ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal tak z něj uřízni koncovku a navař ji na nový hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 A aku znacku vyfuku mas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 A aku znacku vyfuku mas?? zatial neviem, buduci tyzden sa bude robit geometria tak zistim aj ako je to vlastne spravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.