Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:

Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast)

Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem

Nejak tu nic podobne neviem najst, tak ak viete, napiste mi len link topicu nech nespamujem:

Mam problem s vyfukom po predchadzajucom majitelovi. Ten nainstaloval skutocne velmi - velmi - velmi hlucny vyvuk (resp. pravdepodobne jeho poslednu cast)

Na zadnych sedadlach sa prakticky neda sediet, nezvyknuti spolujazdci klutia hlavou a ja ako vodic som zvyknuty. Neviete mi poradit kde, co a ako by som mohol odhlucnit aby sa ten zvuk nesiril do interieru ? Velmi velmi dakujem

Rada je jednoduchá - vyměň zadní díl výfuku za origo. ;)

• Autor

no jo no ... 3000sk

ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal :(

no jo no ... 3000sk

ale tento vyzera pekne...sakra len keby tak nehucal :(

tak z něj uřízni koncovku a navař ji na nový hrnec

A aku znacku vyfuku mas??

• Autor
A aku znacku vyfuku mas??

zatial neviem, buduci tyzden sa bude robit geometria tak zistim aj ako je to vlastne spravene

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.