Přejít na obsah

E-Ten M700

Shaarky

Doporučené příspěvky

Ma jej kolega z prace. Celkem sikovna vecicka, nemit PDA solo, uvazoval bych o tom. Jedina pry lehka nevyhoda je vydrz baterie - bez napajeni Ti navigace umre za 6-7 hodin....a bez energie si ani nezavolas;)

Dalsi vec je podsvetleni klavesnice - ne vsechny znaky jsou pruhledne,takze pokud ty potisky neznas zpameti, muzes mit v noci problem napr. se zadavanim cisel.

Ted nekdy ma vyjit i M800....takze jsem zvedavej i na nej...

Editováno: , autor: stepo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
Ma jej kolega z prace. Celkem sikovna vecicka, nemit PDA solo, uvazoval bych o tom. Jedina pry lehka nevyhoda je vydrz baterie - bez napajeni Ti navigace umre za 6-7 hodin....a bez energie si ani nezavolas;)

Dalsi vec je podsvetleni klavesnice - ne vsechny znaky jsou pruhledne,takze pokud ty potisky neznas zpameti, muzes mit v noci problem napr. se zadavanim cisel.

Ted nekdy ma vyjit i M800....takze jsem zvedavej i na nej...

Diky, tak jsem si poridil a jsem docela spokojeny. :)

Navigace iGo, Tomtom totiz nedokazal upravit trasu pomoci prujezdnych bodu :kuk: . Vydrz se zapnutou GPS odpovida tem 7-mi hod, avsak dostal jsem k tomu aktivni drzak, takze je to v pohode.

Ma to vsechno, co jen PDA muze mit. Vykonny procesor 400MHz, 20-ti kanalovy GPS cip (prijem zatim vzdy OK), OS WM6, radio s RDS + TMC podpora mozna bude u iGo 2008, prehrava MP3 i videa, na odreagovani existuji dost chytlave hry :palec2: , ma to Word,Excel,Powerpoint, postovni klient, vysuvna klavesnice je opravdu nejrychlejsi na psani SMS a mailu, WIFI a Bluetooth funguje OK, fotak 2MPIx s prisvetlovaci diodou se taky obcas hodi.

Nevyhody :

- vetsi rozmery, kdo chce hlavne telefonovat,at si koupi radeji mobil

- RDS-TMC, ktery je v M700, neni dnes podporovano zadnym vyrobcem navigace (mozna bude u iGo 2008)

- klavesnice nema podsvicene doplnkove znaky, nicmene rozlozeni si kazdy casem zapamatuje

- pocesteni Windows Mobile 6 pristroj trosku zpomali

- ROM pamet by mohla byt 256MB. Dokonce ani novejsi designove vice povedeny M800 ma stale pouze 128MB pameti. RAM je pouze 64MB ale nemel jsem s tim jeste problem.

- designove se neda srovnavat s nastupcem M800

- hlasove ovladani je funkcni pres BT headset, ale musim mluvit anglicky - CALL xxxxx, READ SMS, SHOW MY TODAYS APPOINTMENTs atd. Skoda...

Kdyby mel nekdo zajem o dalsi podrobnosti, zkusenosti atd. doporucuji diskuzni forum na www.ce4you.cz

Jinak nejlepsi cena je asi zde - MEGAPARK. Ja to mel v cene i s drzakem, dopravne je zdarma. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...