Shaarky Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Mate ho nekdo ? E-Ten M700 - http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?...ew&iden=160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) Mate ho nekdo ? E-Ten M700 - http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?...ew&iden=160 Ma jej kolega z prace. Celkem sikovna vecicka, nemit PDA solo, uvazoval bych o tom. Jedina pry lehka nevyhoda je vydrz baterie - bez napajeni Ti navigace umre za 6-7 hodin....a bez energie si ani nezavolas;) Dalsi vec je podsvetleni klavesnice - ne vsechny znaky jsou pruhledne,takze pokud ty potisky neznas zpameti, muzes mit v noci problem napr. se zadavanim cisel. Ted nekdy ma vyjit i M800....takze jsem zvedavej i na nej... Editováno: 8. Listopad 2007, autor: stepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Ma jej kolega z prace. Celkem sikovna vecicka, nemit PDA solo, uvazoval bych o tom. Jedina pry lehka nevyhoda je vydrz baterie - bez napajeni Ti navigace umre za 6-7 hodin....a bez energie si ani nezavolas;)Dalsi vec je podsvetleni klavesnice - ne vsechny znaky jsou pruhledne,takze pokud ty potisky neznas zpameti, muzes mit v noci problem napr. se zadavanim cisel. Ted nekdy ma vyjit i M800....takze jsem zvedavej i na nej... Diky, tak jsem si poridil a jsem docela spokojeny. Navigace iGo, Tomtom totiz nedokazal upravit trasu pomoci prujezdnych bodu . Vydrz se zapnutou GPS odpovida tem 7-mi hod, avsak dostal jsem k tomu aktivni drzak, takze je to v pohode. Ma to vsechno, co jen PDA muze mit. Vykonny procesor 400MHz, 20-ti kanalovy GPS cip (prijem zatim vzdy OK), OS WM6, radio s RDS + TMC podpora mozna bude u iGo 2008, prehrava MP3 i videa, na odreagovani existuji dost chytlave hry , ma to Word,Excel,Powerpoint, postovni klient, vysuvna klavesnice je opravdu nejrychlejsi na psani SMS a mailu, WIFI a Bluetooth funguje OK, fotak 2MPIx s prisvetlovaci diodou se taky obcas hodi. Nevyhody : - vetsi rozmery, kdo chce hlavne telefonovat,at si koupi radeji mobil - RDS-TMC, ktery je v M700, neni dnes podporovano zadnym vyrobcem navigace (mozna bude u iGo 2008) - klavesnice nema podsvicene doplnkove znaky, nicmene rozlozeni si kazdy casem zapamatuje - pocesteni Windows Mobile 6 pristroj trosku zpomali - ROM pamet by mohla byt 256MB. Dokonce ani novejsi designove vice povedeny M800 ma stale pouze 128MB pameti. RAM je pouze 64MB ale nemel jsem s tim jeste problem. - designove se neda srovnavat s nastupcem M800 - hlasove ovladani je funkcni pres BT headset, ale musim mluvit anglicky - CALL xxxxx, READ SMS, SHOW MY TODAYS APPOINTMENTs atd. Skoda... Kdyby mel nekdo zajem o dalsi podrobnosti, zkusenosti atd. doporucuji diskuzni forum na www.ce4you.cz Jinak nejlepsi cena je asi zde - MEGAPARK. Ja to mel v cene i s drzakem, dopravne je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.