salam01 Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) Zajímavý test Editováno: 7. Listopad 2007, autor: salam01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Jsem se pobavil!! Autor porad pise "moje fofo, moje fofo"!! No na Fordackem foru si dovoli docela pohanit Octavku a pritom mu asi uslo ze Ford byl odjakziva u zapadnich Nemcu neco jako Trabant u vychodnich!! Na Focuse musi mit clovek opravdu silny zaludek - protoze ta palubovka se jim vubec nepovedla (u Focuse II se vratili ke klasikam), design kary neni spatny. Spotreba pri takove jizde by byla u Fordika tak 11 l (ne-li vice) - kdyz uz mu ta Octa vzala tolik jak pise!! Ja jel po dalnici - rychlost taky dost vysoka a PP ukazal po sjezdu na okresky 6.7 l (2.0 TDi) a nakonec neco kolem 5.5 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.